(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntijalääkäri
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien työpaikka, jossa työskentelee noin 7500 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata palvelupisteissä, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka.
Haemme Keskisen vakuutuspiirin Asiantuntijalääkärikeskukseen kahta asiantuntijalääkäriä monipuolisiin työtehtäviin.

 

Työssäsi toimit vakuutuslääketieteen asiantuntijana tehden terveysperusteisten etuusasioiden arviotyötä virtuaalisessa yhteistyössä etuuskäsittelijöiden kanssa. Tehtäviisi voi kuulua myös terveydenhuollon toimijoiden kanssa tehtävä yhteistyö ja kehittämistoiminta, erityisesti työ- ja toimintakykyyn ja kuntoutukseen liittyen.


Arvostamme tuloksellista työskentelytapaa, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Kokemus monipuolisesta terveydenhuollossa toimimisesta katsotaan eduksi. Suomessa hyväksytty erikoislääkärin tutkinto tarvitaan.


Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn, aktiivisen työyhteisön sekä ison talon edut. Systemaattinen ja monipuolinen perehdytys työhön ja kokeneiden kollegojen tuki kuuluu asiaan. Palkkaus määräytyy Kelan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Työskentelypaikka on Kelan Tampereen tai Seinäjoen toimitalo tai Hämeenlinnan toimisto, myös etätyö on mahdollista. Toisen asiantuntijalääkärin viikkotyöaika on 30 tuntia ja toisen 20 tuntia. Työtehtävästä osan voi tehdä virka-ajan ulkopuolella, pääosin kyseessä on päivätyö.

 

Lisätietoja antaa ylilääkäri Riitta Luoto, puh. 050 569 9821/ riitta.luoto@kela.fi.


Hae tehtävää 30.9.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.