(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntijalääkäri
Keva

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Haemme työterveyshuollon erikoislääkäriä osaksi asiantuntijatiimiämme Kevan vakuutuslääketieteen ja kuntoutuksen yksikköön. Työmäärä ja palkkausperuste on 12 tuntia viikossa.

Keskeinen tehtäväsi on lääketieteellisten ratkaisuehdotusten tekeminen työkyvyn arviointiin ja ammatilliseen kuntoutukseen liittyvissä asioissa.

Odotamme sinulta laillistetun lääkärin kelpoisuutta, työterveyshuollon erikoislääkärin pätevyyttä sekä vankkaa kokemusta työterveyslääkärinä toimimisesta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet tottunut joustavaan tapaan tehdä työtä moniammatillisessa työyhteisössä.

Omaat kokemusta työkyvyn arvioinnista, ammatillisesta kuntoutuksesta sekä tuntemusta työeläkejärjestelmästä. Olet halukas oppimaan lisää vakuutuslääketieteellisestä arvioinnista ja ymmärrät työkyvyttömyyskustannusten hallinnan merkityksen.

Tehtävässä asiantuntijalääkäri raportoi johtajaylilääkärille, joka toimii hänen esimiehenään.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa

vs. johtajaylilääkäri Janne Leinonen, puh. 050 342 2850.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV ilman todistusjäljennöksiä perjantaihin 8.3.2019 klo 16.00 mennessä. Otamme huomioon vain rekrytointijärjestelmämme kautta määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset.