(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntijalääkäri / tieteellinen asiantuntija
GSK

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019

Haemme lääketieteelliselle osastollemme, rokotetiimiimme

Asiantuntijalääkäriä / tieteellistä asiantuntijaa

Miksi juuri sinä?

Haluatko työskennellä lääketieteellisenä asiantuntijana yhdessä rokotetutkimuksen ja tuotekehityksen johtavista yrityksistä? Tehtävässä pääset vaikuttamaan laajasti rokotteisiin liittyvään lääketieteelliseen keskusteluun ja tiedon jakamiseen sekä terveydenhuollon ammattilaisten että oman henkilöstömme keskuudessa.

Tehtävässä vastaat oman terapia-alueesi lääketieteellisestä toiminnasta yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Toimit ensisijaisesti rokotteidemme ja rokotetutkimustemme asiantuntijana ja annat asiantuntijatukea rokotetiimillemme. Työnkuvasi on monipuolinen ja vaihteleva. Kliiniset rokotetutkimukset ja jo markkinoilla oleviin rokotteisiimme liittyvä tieteellinen toiminta ja koulutus ovat työsi ydinalueita.

Odotamme sinulta:

Olet laillistettu lääkäri, luonnontieteistä väitellyt tohtori tai sinulla on muu tieteelliseen asiantuntijatehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Olet kiinnostunut infektiotaudeista ja rokotteista. Perehtyneisyys sisätauteihin, infektiotauteihin, rokotteisiin tai immunologiaan sekä aikaisempi kokemus lääketeollisuudesta, terapia-alueistamme tai kliinisistä rokote- tai lääketutkimuksista ovat eduksi tehtävässä. Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös, että

  • Nautit uusista haasteista ja olet kiinnostunut työskentelemään innovatiivisten rokotteiden parissa.
  • Kykenet itsenäisiin, tieteellisiin asiantuntija-arvioihin ja päätöksiin.
  • Osaat vakuuttaa, vaikuttaa ja olet hyvä esiintyjä.
  • Toimit hyvin osana tiimiä ja nautit työskentelystä erilaisten ihmisten parissa.
  • Innostut jatkuvasta oppimisesta, kehittymisestä ja tiedonjakamisesta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän innostavassa kansainvälisessä työyhteisössämme, jossa pääset vaikuttamaan terveydenhuollon kehittämiseen laajasti. Työsuhde on vakituinen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 23.10.2019  mennessä. Liitä mukaan englannin kielinen CV ja hakemus. Lisätietoja antaa lääketieteellinen johtaja Juhana J. Idänpään-Heikkilä, p. 050 4200 414.