(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntijalääkäri Kevan työelämäpalveluihin
Keva

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Asiantuntijalääkäri Kevan työelämäpalveluihin

Haemme työterveyshuollon erikoislääkäriä asiantuntijatiimiimme Kevan työelämäpalveluihin. Työelämäpalvelut tukee työnantaja-asiakkaita vahvistamaan henkilöstön työkykyä pitkäjänteisesti ja ennakoivasti, mikä lisää työhyvinvointia ja tuottavuutta sekä pienentää työkyvyttömyyden kustannuksia. Tuloksena on eläkkeiden rahoituksen kestävämpi perusta.

Tehtäväsi työelämäpalveluissa keskittyy erityisesti työterveysyhteistyön kehittämiseen työnantaja-asiakkaidemme ja heidän työterveyshuoltojensa kanssa. Työssäsi konsultoit strategisen työkyky- ja työhyvinvointijohtamisen merkityksen ja toimivien työkyvyn tuen prosessien kirkastamisessa. Keskeisiä näkökulmia kehittämistyössä ovat vaikuttava tiedolla johtaminen, toimivat prosessit, kumppanuuksien rakentaminen ja yhteiskehittäminen asiakkaiden kanssa sekä digitaalisten palvelujen mahdollisuuksien hyödyntäminen.

Olet kiinnostunut työterveysyhteistyön lisäksi vakuutuslääketieteestä. Asiantuntijalääkärin työstä keskimäärin noin yksi työpäivä viikossa liittyy ratkaisuehdotusten tekemiseen yksittäisten henkilöiden työkyvyttömyyteen ja ammatilliseen kuntoutukseen liittyvissä asioissa. Asiantuntijalääkärinä sinulla on tärkeä rooli henkilö- ja työnantaja-asiakkaiden palveluprosessien yhdyspintojen tunnistamisessa ja yhteistyön kehittämisessä.

Odotamme sinulta laillistetun lääkärin kelpoisuutta, työterveyshuollon erikoislääkärikoulutusta ja vankkaa kokemusta työterveyslääkärinä toimimisesta. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, valmiudet itsenäiseen kehitystyöhön ja verkostoitumiseen. Olet tottunut joustavaan tapaan tehdä työtä moniammatillisessa työyhteisössä, haluat uudistaa ja uudistua. Olet valmis matkustamaan kotimaassa.

Omaat kokemusta työkyvyn arvioinnista, kuntoutustoiminnasta sekä tuntemusta työeläkejärjestelmästä. Olet halukas oppimaan lisää vakuutuslääketieteellisestä arviointitoiminnasta, ymmärrät työkyvyttömyyskustannusten hallinnan merkityksen, näet työterveyshuoltotoiminnan investointina ja autat organisaatioita työskentelemään vaikuttavasti ja kustannustehokkaasti.

Tehtävässä asiantuntijalääkäri raportoi työelämäpalvelujen johtajalle, joka toimii hänen esimiehenään. Asiantuntijalääkäri on työelämäpalvelujen johtoryhmän jäsen.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja asiantuntijalääkärin tehtävästä antaa työelämäpalvelujen johtaja Kati Korhonen-Yrjänheikki, puh. 040 700 3335. Varmimmin tavoitat Katin 1.10. klo 13.30 – 14.30, 3.10. klo 15.00 – 16.00, 8.10. klo 15.00 – 16.00 tai 12.10. klo 8.00 – 9.00.

Vakuutuslääketieteeseen liittyviin tehtäviin lisätietoja antaa johtajaylilääkäri Tapio Ropponen puh. 020 614 2332. Hänet tavoitat parhaimmin 3.10. klo 10.00 - 11.00, 5.10. klo 9.00 - 10.00 tai 9.10. klo 14.00 - 15.00.

Jätä hakemuksesi sisältäen palkkatoiveesi ja CV ilman todistusjäljennöksiä maanantaihin 15.10.2018 klo 16.00 mennessä. Hyväksymme vain rekrytointijärjestelmämme kautta määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset.