(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntijalääkäreitä
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien uudistuva työpaikka, jossa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. Kela on savuton työpaikka.

 

Haemme eteläiseen vakuutuspiiriin asiantuntijalääkäreitä vakinaisiin työsuhteisiin. Työskentelypaikka on Helsinki, Kotka, Lahti tai muu erikseen sovittava eteläisen vakuutuspiirin alueella sijaitseva toimipaikka.

 

Asiantuntijalääkärinä toimit lääketieteellisenä asiantuntijana terveysperusteisissa etuusasioissa. Tehtäviisi voi kuulua myös sidosryhmäyhteistyö terveydenhuollon eri toimijoiden kanssa.

 

Edellytämme Suomessa hyväksyttyä erikoislääkärin tutkintoa työterveyshuollon, yleislääketieteen, fysiatrian tai muulta soveltuvalta erikoisalalta. Työkyvyttömyyseläke-etuuteen haemme erityisesti psykiatrian sekä ortopedian ja traumatologian erikoislääkäreitä. Sinua kiinnostaa työskennellä työkyky- ja työkyvyttömyyseläke-etuusarvioiden parissa ja haluat oppia vakuutuslääketiedettä. Arvostamme tuloksellista työskentelytapaa, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Monipuolinen kokemus terveydenhuollon työtehtävistä katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn aktiivisessa työyhteisössä. Saat monipuolisen perehdytyksen työhön ja tukea kokeneilta kollegoilta. Työtä voi myös osittain tehdä etänä. Viikkotyöaika on 20 tuntia viikossa.

 

Lisätietoja antaa ylilääkäri Marjo Parkkila-Harju, etunimi.sukunimi@kela.fi tai puh. 050 4083074. Yhteydenotot puhelimitse 11.9. klo 8-9, 16.9 klo 15-17, 23.9. klo 9-10 ja ti 24.9 klo 15-16.

 

Hae tehtävää 30.9.2019 mennessä. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.