(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntijalääkäreitä, Helsinki, Tampere, Jyväskylä
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä!


Haemme Kelan asiantuntijalääkäriyksikön vakuutuslääketieteelliseen keskukseen vastaavaa asiantuntijalääkäriä ja asiantuntijalääkärikeskuksiin 1 ja 3: een asiantuntijalääkäreitä. 

Vakuutuslääketieteellisessä keskuksessa toimivat asiantuntijalääkärit osallistuvat terveysperusteisten etuuksien lääketieteelliseen arviointiin ja kehittämiseen, ohjeiden laatimiseen sekä lainsäädännön muutostarpeiden työstämiseen.  

Nyt haettavana oleva tehtävä painottuu Kelan etuuksista mielenterveyskuntoutuksen ohjaukseen ja kehittämiseen.  Lisäksi tehtävään kuuluu asiantuntijatyö myös muiden työkykyetuuksien, toimeentulotuen ja sairaanhoitokorvausten osalta. Kelan toimeenpanemien etuuksien osalta työnkuva on monipuolinen ja työtä tehdään moniammatillisesti yhdessä suunnittelijoiden ja juristien kanssa. Tehtävään kuuluu myös kouluttamista sekä terveydenhuollon kanssa tehtävää yhteistyötä. Lisäksi vastaava asiantuntijalääkäri toimii erilaisissa toimenkuvaan kuuluvissa muiden toimijoiden työryhmissä. 

Sinulla on erikoislääkärin tutkinto, ensisijaisesti haemme psykiatrian erikoislääkäriä tai erikoislääkäriä, jolla on kokemusta ja osaamista mielenterveydenalueelta, lisäksi sinulla on hyvä kliininen työkokemus ja terveydenhuollon menetelmien arvioinnin osaamista. Sinulla on myös hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Olet tottunut joustavaan tapaan tehdä työtä moniammatillisessa työyhteisössä. Vakuutuslääketieteen osaaminen katsotaan eduksi. Työaika on 30 h/vko.


Asiantuntijalääkärikeskuksissa asiantuntijalääkärit toimivat lääketieteellisinä asiantuntijoina terveysperusteisissa etuusasioissa. 
Työssäsi arvioit Kelan toimeenpanemia etuuksia työkyvyn, kuntoutuksen ja vakuutuslääketieteellisen näkökulman kannalta pyrkien oikeudenmukaisuuden ja yhdenmukaisuuden edistämiseen. 

Sinulla on erikoislääkärin tutkinto. Keskukseen 1 haemme ensisijaisesti ortopedian ja traumatologian, fysiatrian ja psykiatrian erikoislääkäreitä. Keskuksen 3 lääkärin erikoisala voi olla mikä tahansa soveltuva. 
Hyvä kliininen työkokemus ja laaja-alainen terveydenhuollon tuntemus katsotaan eduksi. Olet joustava, toimit tuloksellisesti ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. 

Viikkotyöaika on 20 tuntia viikossa tai muu erikseen sovittava viikkotuntimäärä. 

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työn, mukavan työyhteisön sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. 

Vakuutuslääketieteellinen keskus sijaitsee Helsingissä Kelan Pitäjänmäen toimitiloissa ja Kelan toimipisteitä on tämän lisäksi eteläisen vakuutuspiirin alueella. Keskus 3 toimii Kelan keskisen vakuutuspiirin alueella. Kela toimii monipaikkaisesti ja etätyö on mahdollista. 

Kela voi teettää tehtäviin valituista henkilöistä turvallisuusselvityksen. 

Lisätietoja antavat vastaava asiantuntijalääkäri ja asiantuntijalääkäri keskus3: vastaava ylilääkäri Kirsi Vainiemi, p. 0400 589 716. Asiantuntijalääkäri keskus1: ylilääkäri Marjo Parkkila-Harju, p. 050 408 3074.

Hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi/rekrytointi 7.2.2021 mennessä. Liitä mukaan hakukirjeesi sekä ansioluettelo. Onnistuneesta hausta lähetämme sinulle sähköpostia.