(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija/kokenut korvausneuvoja ajoneuvotiimiin
POP Vakuutus (Suomen Vahinkovakuutus)

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Haemme asiantuntijaa tai kokenutta korvausneuvojaa ajoneuvotiimiimme.

Työssäsi vastaat erilaisten ajoneuvovahinkojen korvauskäsittelystä aina suurvahinkoihin asti niin henkilökohtaisella panoksellasi, kuin osana korvaus- ja suurvahinkotiimejämme. Tehtäviin sisältyy myös työohjeiden laadintaa, yhtiön kehityshankkeisiin osallistumista, henkilöstön kouluttamista ja tiimin päivittäisen työn tukemista. Pääset myös omalla osaamisellasi ja innokkuudellasi määrittelemään työkuvaasi.

Toivomme, että sinulla on useamman vuoden kokemus ajoneuvovahinkojen monipuolisesta korvauskäsittelystä aina perusvahingoista haastaviin suurvahinkoihin asti ja olet tottunut viemään suuriakin vahinkokokonaisuuksia päätökseen omatoimisesti. Sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset vuorovaikutustaidot, mielellään myös englanniksi ja ruotsiksi. Asiakkaita palvelemme tarvittaessa kasvokkain mutta pääosin call center –tyyppisessä ympäristössä, molempien mallien toivomme olevan sinulle ominaisia ja motivoivia.

Sinulla on hyvä tietotekninen osaaminen ja kiinnostusta osallistua työprosessien ja tietojärjestelmien kehittämiseen sekä henkilöstön kouluttamiseen. Olet yhteistyökykyinen tiimityöskentelijä, mutta kykenet myös itsenäiseen tekemiseen ja ratkaisuihin. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä pitkäjänteistä halua panostaa omaan oppimiseesi.

Tarjoamme sinulle matalan organisaation edut, dynaamisen ja kannustavan työyhteisön sekä mukavat, nykyaikaiset toimitilat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Henkilöstöetuina mm. laadukkaat työvälineet, lounasetu, joustavat työjärjestelyt, henkilökuntahinnat vakuutuksista ja pankkipalveluista sekä kattavat työterveyshuoltopalvelut.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi, palkkatoiveesi ja ansioluettelosi viimeistään 17.2.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ajoneuvokorvausten esimies Tommi Lehmusvirta 050-443 3431/ tommi.lehmusvirta@suomenvahinkovakuutus.fi  tai korvausjohtaja Mikko Koski 050-308 0666 / mikko.koski@suomenvahinkovakuutus.fi