ASIANTUNTIJA
Suomen Tilintarkastajat ry

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2020

Haluatko vaikuttaa suomalaisen talouselämän kehitykseen? Sykkiikö sydämesi vastuullisuuskysymyksille? Haluatko edistää ja kehittää taloushallinnon ja tilintarkastuksen digitalisaatiota? Onko viestintä luonteva osa asiantuntijuuttasi tai näetkö itsesi vaikuttamassa Suomessa ja kansainvälisillä foorumeilla?

Jos edellä mainitut roolit ovat sinulle mielekkäitä, saatat olla kaipaamamme kollega työyhteisöömme.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen listayhtiöiden taloudelliseen raportointiin ja tilintarkastukseen perehtynyttä

ASIANTUNTIJAA

Tehtävässäsi olet suomalaisen elinkeinoelämän ja yhteiskunnan näköalapaikalla. Luot tilintarkastusalan tulevaisuutta mm. suunnittelemalla ja valmistelemalla ohjeistusta ja hyviä käytäntöjä tilintarkastajille. Kehität myös muilta osin ammattikunnan monipuolista osaamista.

Jäsentemme edunvalvojana tärkeä osa työtäsi on vaikuttaa proaktiivisesti erilaisiin tilintarkastusalaa koskeviin sääntely- ja muihin hankkeisiin. Myös vastuullisuusasiat ovat yhä laajemmin osa tilintarkastajan arkea. Tehtävässäsi olet mukana luomassa tilintarkastajan uudistuvaa roolia ja edistämässä kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamista.

Olet aktiivinen viestijä ja vahvistat työssäsi tilintarkastajan roolia luotettuna ja näkyvänä toimijan. Toimit luontevasti itsenäisenä ja oma-aloitteisena asiantuntijana tiiviissä yhteistyössä kollegojesi sekä muiden asiantuntijoiden kanssa. Nautit vastuusta innostavana projektipäällikkönä erilaisissa työryhmissä ja kehityshankkeissa.

Odotamme sinulta

  • laajaa osaamista listayhtiöiden taloudellisesta raportoinnista (IFRS) ja tilintarkastuksesta
  • tilintarkastajan työn ja kansainvälisten tilintarkastusalan standardien tuntemusta ja kokemusta vastuullisista tehtävistä tilintarkastustoimeksiannoissa (tilintarkastajatutkinto katsotaan eduksi)
  • luontaista kiinnostusta vaikuttaa, kehittää ja viestiä tilintarkastusalan vaikuttajana
  • innostusta edistää tilintarkastusalan digitalisaatiota.

Tarjoamme sinulle

  • mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän, joka antaa mahdollisuuden käyttää osaamistasi monipuolisesti ja kehittyä edelleen
  • pienen ja ketterän työyhteisön, jossa on hyvät vaikutusmahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen
  • laajan tilintarkastusalan ammattilaisista ja muista sidosryhmistä koostuvan asiantuntijaverkoston kansallisesti ja kansainvälisesti.

Lisätiedot: toiminnanjohtaja Sanna Alakare p. 050 536 7207
Parhaiten tavoitettavissa: to 5.11 klo 13−15, ti 10.11 klo 14−16 ja ke 18.11 klo 14−16

Lähetäthän hakemuksesi, CV:si sekä palkkatoivomuksesi viimeistään 25.11.2020 osoitteeseen sanna.alakare(at)suomentilintarkastajat.fi.

Tutustu Suomen Tilintarkastajat ry:hyn >

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot