(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija
Lab-ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Haemme kokenutta asiantuntijaa LAB-ammattikorkeakoulun teknologia-yksikköön Lahteen 1.5.2020 alkaen vakituiseen työsuhteeseen.

Asiantuntijana kehität mm. Big Data, IoT ja AI -teknologioita ja sovelluksia tutkimuksen sekä liiketoiminnan väliseen toimintaan. 

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto IT-alalta. Kokemusta alan kehittämistehtävistä sekä yhteistyöhalua toimia erilaisissa verkostoissa ja poikkitieteellisesti eri alojen kanssa. Sinulla on lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet kansainvälisessä työyhteisössämme sujuvasti suomeksi ja englanniksi.  

Eduksesi katsotaan tohtorin tutkinto, kokemus esimiestyöstä ja innovaatioiden kaupallistamisesta. Näytöt uuden liiketoiminnan kehittämisestä.  Kokemus kansallisten ja kansainvälisten tutkimus- ja kehittämishankkeista ja niiden rahoituksen hakemisesta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden. LAB-ammattikorkeakoulun toimipaikat ovat sekä Lappeenrannassa että Lahdessa. Tehtävä edellyttää matkustamista.

Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.