(Poistunut julkaisusta)

ASIANTUNTIJA
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Fingridin käytönsuunnitteluyksikkö on keskeisessä roolissa vaikuttamassa Suomen sähköjärjestelmän käyttövarmuuteen ja sähkömarkkinoiden toimintaan. Yksikkö toimii aktiivisesti yhteistyössä kantaverkkokeskuksen sekä muiden sidosryhmien kanssa, myös kansainvälisesti. Haemme nyt rentoon ja ammattitaitoiseen tiimiimme vahvistusta. Oletko sinä etsimämme siirtokeskeytysten ja käyttövarmuus¬laskennan

ASIANTUNTIJA

Tehtäviisi kuuluvat kantaverkon siirtokapasiteettien ja käyttövarmuuden laskenta, siirtojen hallinnassa tarvittavien sähkökauppojen suunnittelu ja markkinainformaation tuottaminen. Lisäksi osallistut kantaverkon jännitteensäädön asettelujen määrittelyyn ja otat vähitellen kokonaisvastuun tehtävästä. Toimit aktiivisesti kantaverkkokeskuksen asiantuntijatukena ja siirtokeskeytysprosessin kehittäjänä. Osallistut tarpeen mukaan Kööpenhaminan yhteistyötoimiston yhteydenpitoon ja oman vastuualueesi kansainvälisiin työryhmiin.

Sinulla on tehtävään soveltuva sähköalan tutkinto (DI tai AMK) ja lisäksi jo jonkin verran kokemusta sähköverkon suunnittelusta, käytöstä tai verkostolaskennasta. Arvostamme innostusta tiimimäiseen työskentelyyn, aktiivista, positiivista ja ennakkoluulotonta otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä sekä kansainvälisissä yhteyksissä tarvittavaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittymässä olevan sähköjärjestelmäympäristön sekä haastavan ja vastuullisen tehtävän osaavien asiantuntijoiden joukossa. Meillä pääset kehittymään ammatillisesti, saat viihtyisän työympäristön, mukavat kollegat sekä kilpailukykyiset edut. 

Jos tunnistit tästä itsesi, hae mukaan energiseen joukkoomme!

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 10.2.2020 mennessä. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Timo Kaukonen, p. 040 545 2124. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tunnetko jo meidät?

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa. 

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista, tekemään työtä, jolla on merkitystä!