(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta? Taideyliopistossa olet osa moniäänistä yhteisöämme, joka toimii taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälisenä suunnannäyttäjänä. Vahvistamme tutkimuspalveluitamme ja etsimme nyt joukkoomme


Tutkimuspalveluiden asiantuntijoita


vastaamaan tutkimusrahoituksen hakemisen ja hankekoordinoinnin palveluista sekä tukemaan akateemista johtoa tutkimuksen kehittämisessä.


Asiantuntija toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen (2 tehtävää)Asiantuntijat vastaavat tehtävissään mm.:


-  Tutkimusrahoituksen hakemiseen ja tutkimusprojektien hallinnointiin liittyvien prosessien ja palveluiden kehittämisestä ja toteuttamisesta


-  Tutkijoiden neuvonnasta ja tuesta tutkimusrahoituksen hakemisessa (hakuneuvonta ja kouluttaminen sekä rahoitushakemusten kommentointi erityisesti EU:n puiteohjelman, Suomen Akatemian ja Business Finlandin rahoitusinstrumenttien osalta)


-   Avoimen tieteen ja julkaisutoiminnan kehittämisestä


-   Vastuulliseen tutkimukseen ja tutkimusetiikkaan liittyvien asioiden valmistelusta ja kehittämisestä


-   Tutkimuspoliittiseen valmisteluun ja johdon tukipalvelutehtäviin osallistumisesta


Lisäksi tehtäviin voi sisältyä muita tutkimushallintoon ja tutkijoiden palveluihin liittyviä tehtäviä sovitun työnjaon mukaisesti. Tehtäviin valittavilta edellytetään tohtorin tutkintoa soveltuvalta alalta, kokemusta tutkimustoiminnasta sekä kokemusta yhdestä tai useammasta edellä mainituista tehtäväalueista.


Miksi meille?


Työssäsi pääset osaksi ainutlaatuista työympäristöä taiteen koulutuksen ja tutkimuksen parissa. Tarjoamme vaihtelevien tehtävien lisäksi moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuksia monipuoliseen osaamisen kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme joustavat työajat, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä laajan tarjonnan yliopiston omia taide- ja kulttuuritapahtumia.


Palkkauksessa noudatamme yliopistojen työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää. Asiantuntijatehtävät sijoittuvat vaativuustasolle 10 (kokonaispalkka työsuhteen alkaessa 3500-4000 euroa).


Hakeminen


Tehtäviä haetaan sähköisessä rekrytointijärjestelmässä. Viimeinen hakupäivä on keskiviikko 11.12.2019.


-          Hae asiantuntijatehtäviä tästä


 


Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimuspalvelupäällikkö Merja Sagulin, puh. 050 590 6797, merja.sagulin(at)uniarts.fi.


 


www.uniarts.fi