(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Haemme nyt Vakuus- ja positionhallinta-yksikköömme määräaikaiseen perhevapaan sijaisuuteen KAHTA asiantuntijaa. Määräaikaisuus kestää 30.6.2020 asti.

ASIANTUNTIJA

Tässä tehtävässä vastaat

Asiantuntijana vastaat OP ryhmän nostrotilien täsmäyksestä sekä muista operatiivisen likviditeetinhallinnan tehtävistä tavoitteena varmistaa euro- ja valuuttamääräisen likviditeetin riittävyys OP:n eri osapuolien maksuliikevelvoitteisiin.

Mitä odotamme sinulta

Tehtävässä menestyäksesi olet hankkinut sopivaa osaamistaustaa esimerkiksi kirjanpidon tai maksuliikenteen tehtävissä. Osaamistasi tukee tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus. Vauhtiin pääsemistäsi helpottaa SAP-järjestelmän ja SWIFT-maksuliikennejärjestelmän hallitseminen, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Asiantuntijana tulet työskentelemään myös kansainvälisten sidosryhmien parissa, joten työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa. Sanomattakin selvää, että isoja lukuja pyörittäessä sinulta vaaditaan myös numerotarkkuutta ja kykyä tehdä rohkeita päätöksiä itsenäisesti. Sinulla on vahva paineensietokyky ja sopeudut hyvin vaihtelevaan työtahtiin.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn asiantuntijan roolissa. Saat mahdollisuuden kasvattaa omaa ammattitaitoasi ja kansainvälisen maksuliikenteen tuntemustasi mielenkiintoisessa toimintaympäristössä OP Vallilan korttelissa yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko tehtävästä? Pasi Miettinen kertoo mielellään sinulle lisää puhelimitse 050 590 6172 tai sähköpostitse pasi.miettinen@op.fi. Pasin tavoitat 5.7.-18.7. aikana.

Hae tehtävää 11.8.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Lähetä hakemus ja kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi. Liitä hakemukseen CV, saatekirje ja palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.