(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija
Taideyliopiston Sibelius-Akatemia

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Haemme nyt Taideyliopiston Sibelius-Akatemian johdon tuen tiimiin

ASIANTUNTIJAA

tukemaan Klassisen musiikin osaston toimintaa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja toimipisteesi sijaitsee Töölön kampuksella, Helsingissä.

Tehtävän kuvaus ja vaatimukset

Pääasiallisena tehtävänäsi on tukea osaston varadekaania sekä opetushenkilöstön esimiehiä heidän johtamistehtävissään. Edistät yhteistyössä varadekaanin kanssa johtamisen vuosikellon prosesseja ja kehittämishankkeiden toteutusta osastolla. Koordinoit osastolla toiminnan suunnittelua ja siihen sisältyvää talous- ja henkilöstösuunnittelua. Lisäksi tuet opetushenkilöstön esimiehiä heidän omissa substanssilähtöisissä kehittämishankkeissaan.

Olet osa johdon tuen tiimiä, jonka tehtävänä on tukea ja kehittää koko akatemian toimintaa ja siihen liittyvää tiedon tuotantoa. Olet valmis tarttumaan moninaisiin selvitystehtäviin sekä jäsentelemään ja analysoimaan tietoa johtamisen tueksi. Ymmärrät siis, millaista tietoa johtamisen ja toiminnan ohjauksen tueksi tarvitaan.

Toivomme sinulta kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia, organisaation toimintalogiikkaa ja sen johtamiseen liittyviä kysymyksiä. Pystyt luomaan hyviä ja toimivia käytäntöjä ja auttamaan ihmisiä omaksumaan ne. Sinulla onkin usean vuoden työkokemus organisaatioista, joissa johtamista ja toimintaa on kehitetty prosessien tai laatujärjestelmän avulla.

Toimintaympäristömme vaatii sinulta sekä kyvykkyyttä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn että ryhmätyötaitoja. Olet ratkaisukeskeinen ja sinulla on taito kiteyttää viestisi niin, että luot ympärillesi selkeyttä. Sinulla on näyttöä erilaisten selvitystehtävien ja projektien menestyksellisestä läpiviennistä sekä tietoaineistojen analysoinnista. Olet tottunut hyödyntämään erilaisia tietojärjestelmiä työssäsi.

Tehtävässä on eduksi aiempi musiikkialan koulutuksen ja taiteellisen toiminnan hallinnoinnin tunteminen sekä kokemus korkeakoulumaailmasta ja/tai julkiselta sektorilta. Toivomme lisäksi, että hallitset talouden suunnittelun kokonaisuuden ja tunnet henkilöstöhallinnon perusteet sekä olet aidosti kiinnostunut yliopiston toiminnan kehittämisestä.

Tehtävään vaaditaan akateeminen koulutus sekä erinomainen suomen ja hyvä englannin ja ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Sibelius-Akatemia tarjoaa monipuolisen ja kiinnostavan näköalapaikan taiteen ja musiikin alueella. Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaiseen vaatimustasoon 10 (muu henkilöstö). Palkan henkilökohtainen palkanosa määräytyy valittavan henkilön kokemuksen ja työhistorian perusteella.

Hakeminen

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme lähettämään yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen siba.kirjaamo(at)uniarts.fi viimeistään 27.3.2019 otsikolla ”Asiantuntija, Sibelius-Akatemia”. Vastaanotetuista hakemuksista lähetetään vastaanottokuittaus lähetysosoitteeseen.

Tiedustelut

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palvelu- ja henkilöstöpäällikkö Heli Grönholm, p. 040 5648213.

  • 14.3. klo 12-13
  • 21.3. klo 12-13