(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

ASIANTUNTIJA, OP Keskitetty palvelutuotanto

Me OPssä etenemme askel askeleelta maailmanluokan palvelutoimijaksi. Asiakas keskiöön -muutosmatkaa tehdään investoimalla merkittäviä summia teknologian ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja käyttöönottoon sekä palvelutuotannon sujuvoittamiseen.

Palkkaamme Varainhoidon ja Rahastoliiketoiminnan palvelut -yksikköömme Asiantuntijan perhevapaan sijaisuuteen määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin 31.12.2019 asti.

TEHOKAS JA PERIKSIANTAMATON VARALLISUUDENHOIDON ASIANTUNTIJA 

Varainhoidon ja Rahastoliiketoiminnan palvelut -yksikössä tuotamme palveluita OPn Varallisuudenhoidolle. Asiantuntijana tehtäviisi kuuluu vastata Varainhoidon asiakkuuksien back office -tiimin päivittäisen back office –tuotantoprosessin hoitamisesta tuloksellisesti. Tehtävässä pääset vaikuttamaan päivittäisen tuotantoprosessin laadukkaaseen sujumiseen sekä vastaat nimettyjen prosessien prosessikuvausten ja ohjeiden ajantasaisuudesta ja osallistut kehittämiseen.

Asiantuntijana olet tärkeässä asemassa luotettavan ja onnistuneen asiantuntijatyön toteuttamisessa; pidät rutiinitehtävien operatiiviset virheet minimissä, pidät huolta aikataulullisen palvelulupauksemme täyttämisestä tiukan päivittäisen aikabudjetin puitteissa ja tunnistat prosesseissa mahdollisia kehityskohteita. Työ on osin hyvin itsenäistä ja harkintaa vaativaa, mutta ympärilläsi ja tukenasi on asiantunteva tiimi ja tarkoin määritellyt prosessit toimintaohjeineen. Jos siis olet parhaimmillasi tarkkuutta vaativassa ja itsenäisessä työssä luotettuna varallisuudenhoidon alueen asiantuntijana, tämä tehtävä on sinua varten!

Katsomme rekrytoinnin onnistuneen, kun:

  • hallitset laajasti yksikön tehtävät sekä syvällisesti ja monipuolisesti oman alueesi/tiimisi tehtävät ja niiden yhteydet ympärillä oleviin prosesseihin
  • kykenet asiantuntemuksellasi perehdyttämään ja kouluttamaan sekä jakamaan asiantuntijuuttasi työyhteisössä
  • sovellat ohjeistusta myös poikkeus- ja häiriötilanteissa
  • osoitat proaktiivista otetta toimintatapojen jatkuvassa parantamisessa sekä soveltamis- ja ongelmanratkaisukykyä erilaisissa arjen tilanteissa. 

Finanssimaailman asiakaspalvelu ei ole enää samanlaista mitä 10-20 vuotta sitten. Rutiinitehtävät siirtyvät roboteille ja asiantuntemukseen liittyvät vaatimukset korostuvat työssämme. Muuttuvien työvälineiden ja toimenkuvien aikakautena kyky säilyttää toimintavarmuus jatkuvan kehittämisen ilmapiirissä on ensiarvoisen tärkeää.

OIKEAN OSAAJAN TUNNUSMERKIT

Me OPlla elämme vahvasti muutoksen aikaa. Muutoksen mahdollistamiseksi tarvitsemme tehokkaita töiden edistäjiä, asioiden selvittäjiä sekä periksiantamattomia loppuunsaattajia. Ennen kaikkea tässä tehtävässä ratkaisee oikea asenne ja omat kyvykkyydet!

Tehtävässä menestyminen edellyttää sijoitusalan ja keskeisten viranomaismääräysten tuntemusta ja lähtökohtaisesti vähintään vuoden kokemusta arvopaperialueen tehtävistä sekä sijoitusinstrumenttien tuntemusta.

Korostamme valintakriteereissä: 

  • tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta, hyviä suullisia ja kirjallisia viestintä taitoja sekä tarkkaa työotetta,
  • halua tuottaa tehokkaasti ja laadukkaasti ylivertaisia asiakaskokemuksia,
  • sujuvaa englannin kielen taitoa,
  • oma-aloitteista työotetta ja vastuun kantamista. 

Simcorp Dimensionin käyttö ja sijoituspalvelututkinto (APV 1) tai muu vastaava tutkinto katsotaan eduksi.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OPta. Tarvitsemme joukkoomme lisää vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat tiimisi muut asiantuntijat ja esimies. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut sekä ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet.

HAKUOHJEET

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 27.9.2018 mennessä OPn urasivuston kautta. 

Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Jos jokin tehtävässä jäi mietityttämään, voit olla yhteydessä Eeva-Maria Salomaahan keskiviikkona 12.9. klo 12-13 tai maanantaina 17.9. klo 12-13 (puh. 0505523044).

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.