(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Haemme Fingridin käytön kehitys -yksikköön Helsinkiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

asiantuntijaa

kehittämään ja toteuttamaan edistyksellisiä markkinapaikkoja sähköjärjestelmän toiminnan turvaamiseksi tarvittavien reservien hankintaan.

Tehtäväsi

rakentuvat yhteistyölle muiden eurooppalaisten kantaverkkoyhtiöiden kanssa. Pääset mukaan erilaisiin työryhmiin niin yhtiön sisällä kuin kansainvälisestikin. Toimit sovellusvastaavana hoitaen tietojärjestelmien määrittelyä sekä Fingridin olemassa olevien järjestelmien hallinnointia.

Vastuullasi ovat markkinasääntöjen sekä käyttäjäkokemuksen huomioiminen tietojärjestelmätoteutuksissa. Vaikutat myös kustannustehokkuuden toteutumiseen. Roolissasi olet mukana edistämässä siirtymistä tulevaisuuden puhtaaseen sähköjärjestelmään sekä samalla varmistamassa häiriöttömän sähkönsiirron.

Sinulla on

soveltuva tekninen korkeakoulu- tai yliopistotutkinto sekä muutaman vuoden työkokemus energia-alalla tai tietojärjestelmien parissa. Olet kiinnostunut sähkön markkinapaikkojen ja tietojärjestelmien kehittämisestä. Sinulla on kykyä omaksua sähkömarkkinoiden ja liiketoiminnan toimintaa.

Otat luontevasti vastuuta tehtäväkokonaisuuksista ja viet niitä aktiivisella kehittämisotteella eteenpäin. Sinulla on matala kynnys lähestyä muita asiantuntijoita yhteisen näkemyksen löytämiseksi. Sekä suullinen että kirjallinen englanninkielen taitosi ovat sujuvia, ja olet kiinnostunut sidosryhmäyhteistyöstä kansainvälisessä ympäristössä.


Arvostamme

oma-aloitteista ja vastuullista työskentelyotetta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä halua vaikuttaa asiantuntijuudella. Eduksi katsotaan myös kokemus sähkömarkkinoilla käytössä olevista tietojärjestelmistä.


Tarjoamme

mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän osaavien asiantuntijoiden joukossa sekä mahdollisuuden oppia tietojärjestelmätoteutuksista kansainvälisessä työympäristössä. Takaamme osaavien asiantuntijoiden tuen päivittäisessä työssä sekä mahdollisuuden kehittyä ammatissasi.


Hakemukset

palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 27.5.2018 mennessä sivun alareunan Jatka-painiketta käyttäen. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse kehityspäällikkö Jyrki Uusitalo, puh. 030 395 5181 (tavoitat varmimmin 15.5. klo 14.00–16.00 ja 21.5. klo 14.00–16.00). Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.