(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija
Energiateollisuus ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Energiateollisuus ry on energia-alan elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö. Se edustaa kattavasti yrityksiä, jotka tuottavat, hankkivat, siirtävät ja myyvät sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä sekä tarjoavat niihin liittyviä palveluja.

Energiateollisuuden päätehtävä on edistää noin 260 jäsenyrityksensä ja 70 yhteistoimintajäsenensä toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä. Edistämisellä tarkoitetaan edunvalvontatoimintaa, jolla vaikutetaan politiikan muotoutumiseen, lainsäädäntöön, eri toimielinten päätöksentekoon ja mediaan.

Haemme nyt:

ASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen Energiateollisuus ry:n Verkot-yksikköön.

Asiantuntijan rooli on kaksijakoinen, sillä hänen tehtäväkenttään tulee kuulumaan:

  1. Maankäyttö ja sopimusasiat, jossa korostuu energiaverkkojen ja -laitteistojen sijoittamista koskevat lupaprosessit
  2. Kaukolämmön jakelu, jossa vastuulla on kaukolämpöverkon suunnitteluun, rakentamiseen ja käyttöön liittyvä tekninen edunvalvonta

Tehtävää on mahdollisuus kehittää ja painottaa asiantuntemuksen mukaan.

Asiantuntijan vastuulla ovat erilaiset työryhmät ja toimikunnat; ensi vaiheessa lupatyöryhmä ja lämmönjakelutoimikunta. Lisäksi asiantuntija osallistuu Energiateollisuus ry:n edustajana lukuisiin ulkoisiin eri sidosryhmien työryhmiin, jossa tehtävänä on Energiateollisuus ry:n tavoitteiden edistäminen ja sen jäsenyritysten edunvalvonta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää esiintymistaitoja, ratkaisulähtöistä asennetta ja pitkäjänteisyyttä. Asiantuntijan tulisi olla yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen ammattilainen, jolla riittää halua tarttua aktiivisesti uusiin tehtäviin ja jonka kirjallisen materiaalin tuottamisen taidot ovat erinomaiset.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus energia-alalta.

Verkkotoimialan suuri muutos sekä Energiateollisuuden uusi organisaatio antavat moninaisia mahdollisuuksia ja tilaa muokata roolia ja tehtävää. Laajan yhteistyöverkoston ansiosta asiantuntija pääsee kehittymään ja oppimaan.

Tehtävässä pääsee työskentelemään asiantuntijayhteisön arvostettuna jäsenenä, viihtyisään ja moderniin toimistoon keskelle Helsinkiä. Työsuhde-edut ovat kattavat ja työ itsessään tarjoaa erinomaisen koulutusympäristön. Lisäksi asiantuntijoilla on laajat mahdollisuudet moninaiseen kouluttautumiseen.


Mahdollisiin kysymyksiin vastaa johtaja Kenneth Hänninen (puh. +358 50 320 2439) 21.5. klo 9-12 ja 24.5. klo 12-16.

Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 28.5.2018 mennessä hakemukset@norilo.fi