(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija
S-Pankki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Me S-Pankissa haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen helppoja ja hyödyllisiä tapoja hoitaa arjen raha-asioita. Toimimme ketterästi ja haluamme olla haastamassa alan totuttuja käytäntöjä digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntäen.

Haemme nyt määräaikaista asiantuntijaa S-Pankin Operaatioihin Petos ja väärinkäyttötiimiin 31.8.2018 saakka.

Tehtävässä
- toimit osana dynaamista tiimiä.
- tavoitteenasi on laadukas asiakaspalvelu.
- vastuullesi kuuluu mm. korttireklamaatioiden käsitteleminen ja asiakaspalvelu.
- kontaktoit asiakkaita puhelimitse sekä kirjallisesti.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, numerotarkkuutta ja huolellisuutta. Toivomme ruotsin ja englannin kielen sujuvaa hallintaa.

Tarjoamme
- haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän.
- hyvät kehittymismahdollisuudet vahvasti toimialaa uudistavassa organisaatiossa.
- innostavan työyhteisön.
- S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.
- mahdollisuuden muuttaa finanssialan toimintaa näköalapaikalta.

Lue lisätietoa S-Pankista työnantajana osoitteessa https://www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-tyonantajana/


Lisätietoja tehtävästä antaa Petos ja väärinkäyttö -tiimin palveluesimies Outi Jokinen 13.2.2018 klo 10–11.30 puh. 050 911 3195.

Jos haluat olla mukana rakentamassa Suomen parasta digitaalista pankkipalvelukokemusta, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 16.2.2018 klo 16 mennessä oheisella hakulomakkeella. Huomioimme ainoastaan hakulomakkeella saapuneet hakemukset.

Katso lisätietoja S-Pankista osoitteessa www.s-pankki.fi.

S-Pankki on suomalainen pankki, jonka tavoitteena on tuottaa ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä pankkipalveluita. Se tarjoaa 2,9 miljoonalle asiakkaalleen kattavat palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankki panostaa vahvasti digitaalisuuteen ja asiakkaidensa arjen helpottamiseen. Niinpä se palvelee asiakkaitaan kattavasti verkkopankissa, S-mobiilissa, puhelinpalvelussa, sosiaalisessa mediassa sekä yli 700:ssa S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. Lisäksi asunnon rahoittamisessa apuna ovat ajanvarauksella palvelevat S-Pankkiirit. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM. S-Pankin omistavat S-ryhmä (75 %) ja LähiTapiola-ryhmä (23,5 %) ja Elo (1,5 %) ja sen palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.