(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, yrityspalvelut IT- infra operointi/ suunnittelu
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Etsimme DNA:n IT-infraan operointi sekä suunnittelu tiimeihin asiantuntijoita

Tehtävässä työskentelet osana tekniikan yrityspalveluiden IT- infra operointi tai suunnittelu osastoa. Tehtävien päävastuut ovat IT-infran suunnittelu-, projekti-, kehitys ja operointitehtävät. Asiantuntijana vastaat Linux kehitys- ja ylläpitotehtävistä sekä OpenStack pohjaisten ympäristöjen kehitys-, ylläpito- ja operointitehtävistä. Tulevaisuudessa Container tekniikoihin ja Multi -Cloud toteutuksiin pohjautuvien ratkaisujen merkitys tulee entisestään kasvamaan.

Tehtävissä vastaat projektien aikataulullisten ja laadullisten tavoitteiden tukemisesta ja niissä pysymisestä.

Toimit tiiviissä yhteistyössä niin sisäisten, kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa ja tehtävien kannalta tärkeässä roolissa on kumppaniyhteistyö ja kumppanuuksien hoitaminen.

Millaisia henkilöitä etsimme? Odotamme hakijoilta tietoliikennealan koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta tietoliikennealan tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa OpenSource puolen tuotteiden tuntemusta. Eduksi katsotaan lisäksi yleinen virtualisointiympäristöjen tuntemus, esimerkiksi VMware ja KVM sekä tietoliikennepuolen osaaminen. Teknisen osaamisen lisäksi Englanti on luonteva työkielesi niin kirjoitettuna kuin puhuttunakin. Sopeudut jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön ja olet kiinnostunut oppimaan uutta sekä seuraamaan tekniikan jatkuvaa kehitystä.

Työtehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä ja matkustusvalmiutta sekä mahdollisuutta osallistua tarvittaessa ilta- ja yöaikaan tehtäviin huoltokatkotöihin, sekä hälytysrinkiin.

Meille on olennaisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta asiakaspalvelua. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme, opimme yhdessä ja meillä on työympäristö, joka ruokkii ideointia.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä vuonna 2019 DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa, lisäksi saimme Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme DNA Talosta Käpylästä tai Lahdesta.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Olisitko sinä tuleva työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 31.7.2019 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antavat 22.7- 31.7. suunnittelun osastopäällikkö antti.tuomaala@dna.fi, puh. 044 721 2846

Haastattelut pidetään elokuussa, aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan.