(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, viranomaisraportointi (perhevapaansijaisuus)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Tule kanssamme ravistelemaan vanhoja toimintamalleja ja synnyttämään uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja -tuotteita monialaisessa, uutta luovassa palveluyrityksessä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on tuhannen ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla. 

Tietopääoma ja Finanssiäly -osastolla astut mukaan kehittämään tietopääomamme hyödyntämistä entistä tehokkaammaksi, personoidummaksi ja kohdennetummaksi. Tavoitteesi on aina toimia asiakkaidemme, työntekijöidemme ja sidosryhmiemme parhaaksi - ylläpitäen, kehittäen tai uutta luoden.

OP toimii Euroopan keskuspankin EKP:n valvonnassa, ja raportoimme taloudestamme sen mukaisesti. Etsimme nyt OPn viranomaisraportointiin asiantuntijaa toteuttamaan ja kehittämään sääntelyn mukaista raportointia. Tehtävä on määräaikainen perhevapaansijaisuus.

Asiantuntija, viranomaisraportointi

Tehtävästä

Vastaat oman vastuualueesi raportoinnista viranomaisille aikataulun mukaan. Huolehdit siitä, että raportit ovat voimassaolevien määräysten ja ohjeiden mukaisia, analysoit viranomaisille lähteviä raportteja sekä vastaat niiden oikeellisuudesta ja laadun valvonnasta. Työskentelet myös aktiivisesti toimintoja kehittääksesi yhdessä muiden tiimin asiantuntijoiden kanssa.

Näillä eväin menestyt

Arvostamme laaja-alaista finanssialan osaamista ja tulos- ja taserakenteen ymmärtämistä, samoin kuin EKP sääntelyn tuntemusta. Sinulla on ymmärrystä tietovarastoista ja niiden hyödyntämisestä raportoinnissa. Kokemus viranomaisraportoinnin osa-alueelta auttaa sinua tehtävässä menestymisessä. Tehtävässä vaaditaan SAS- osaamista samoin kuin MS Office työkalujen erinomaista hallintaa.

Tehtävässä pärjäät parhaiten, jos olet aikataulupainetta hyvin kestävä, joustava ja kykenet pitkäjänteiseen työskentelyyn. Linjausten noudattaminen ja tarkan sääntelyn ympäristössä toimiminen on sinulle mieluisaa. Olet luontaisesti aloitteellinen ja osaat johtaa itseäsi sekä työtäsi tavoitteellisesti ja järjestelmällisesti. Soveltuva korkeakoulututkintosi esim. laskentatoimen tai rahoituksen alueelta tuo sinulle monipuolista teoreettista osaamista, ja työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Meistä

Työskentelet yhdessä viranomaisraportoinnin asiantuntijoista koostuvan tiimin kanssa. Vaikka jokaisella on oma vastuualueensa, teemme tiivistä päivittäistä yhteistyötä. Tämän kaltaisessa tekemisessä sidosryhmiä on useita ja oletkin läheisessä yhteistyössä Talouden ja Keskuspankin, Riskienhallinnan sekä Kehittäminen & Teknologiat toiminnon muiden osastojen kanssa.

Me paiskimme töitä tosissamme mutta osaamme myös nauraa epäonnistumisille. Olemme huomanneet, että hymyssä suin haasteet taklataan varmemmin. Toivottavasti myös sinä tartut asioihin positiivisen kautta ja tuot mukanasi uudenlaista ajattelua sekä periksiantamattomuutta.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Anne Kjellman kertoo sinulle mielellään lisää p. 050 342 1207. Voit myös laittaa kysymyksesi Annelle sähköpostitse anne.kjellman(at)op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 16.9.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi.

Työpisteesi sijaitsee Vallilan toimipisteessämme Helsingissä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.