(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, viihde- ja laajakaistapalvelut
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Haemme DNA Welho Oy:n tekniikan yksikköön viihde-ja laajakaistapalveluiden asiantuntijaa

Asiantuntijan pääasiallinen tehtävä on DNATV alustojen kokonaisvalvonta- ja monitorointiratkaisujen omistajuus ja niiden kehittäminen. Vastaat myös viihdepalvelu-alustojen teknisestä kehityksestä ja suunnittelusta yhteistyössä järjestelmätoimittajien, liiketoiminnan ja yritysasiakkaiden kanssa.

Edellytyksenä tähän tehtävään on tarvittava osaaminen ja kokemus Linux-käyttöjärjestelmistä, tietokannoista esimerkiksi (MySQL/Oracle/PostgreSQL). Eduksi katsotaan kokemus monitorointi-, valvonta-tai logitusjärjestelmistä sekä ohjelmointikokemus.

Kykenet itsenäisesti arvioimaan eri toimintatapoja ja valitsemaan tilanteeseen soveltuvimman toimintatavan. DNAlaiseen tapaan nautit kehittämisestä ja asioiden eteenpäin viemisestä. Hyvien vuorovaikutus taitojen ansiosta kykenee toimimaan tiiviissä yhteistyössä niin teknisesti kuin kaupallisestikin orientoituneiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Hakijoilta odotamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja suomen kielen lisäksi työskentelet sujuvasti englannin kielellä.

Miksi meillä DNA:lla viihdytään? Ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. Teemme työtä aina siellä, missä työ vaatii ja tuleva työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Käpylän DNA-talossa, jonka tarjoama nykyaikainen työympäristö on viihtyisä ja monimuotoinen. Olemme tuoreimman Great Place to Work -tutkimuksen sijalla 2 ja tarjoamme monipuolisia henkilöstöetuja. Lue lisää: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#GreatPlaceToWork

Tarjoamme mutkattoman, rohkean ja nopean työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden näyttää osaamisesi ja kehittää osaamistasi edelleen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Jääskeläinen, 0440442459, pekka.jaaskelainen@dna.fi

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta.