(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija / viestintä ja markkinointi
Geologian tutkimuskeskus (GTK)

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Etsimme joukkoomme viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijaa. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2020 asti. 

Tuotat eri kanaviimme asiantuntija- ja tutkimustyöhömme liittyviä uutisia, blogeja, tiedotteita, videoita ja kuvia sekä osallistut digitaalisen markkinoinnin, mediaviestinnän ja sosiaalisen median viestinnän, työnantajakuvan sekä työyhteisöviestinnän suunnitteluun, toteutukseen ja kehittämiseen.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kansainvälisessä työyhteisössä, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön sekä joustavat etätyömahdollisuudet. Henkilöstömme hyvinvoinnista huolehdimme laaja-alaisen työhyvinvointia tukevan toiminnan ja kattavan työterveyshuollon avulla.

Olet sisällöntuotannon ammattilainen ja sytyt haastavien aiheiden viestinnästä. Sinulla on jo kokemusta viestinnän ja markkinoinnin tehtävistä ja monikanavaisesta sisällöntuotannosta. Sinulla on sujuva kynä ja vahva visuaalinen silmä. Tunnet digitaalisia kanavia ja työkaluja. Olet yhteistyökykyinen ja teet mielelläsi töitä laajan kollega- ja sidosryhmäjoukon kanssa. Puhut ja kirjoitat suomen lisäksi sujuvasti myös englantia. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusluokan 8 sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Palvelussuhteen alkuvaiheessa kokonaispalkka on noin 3 430 – 3 654 €/kk.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Lotta Knuutinen, lotta.knuutinen@gtk.fi, puhelin 029 503 2131, parhaiten tavoitettavissa 20.2. klo 14-16 ja 25.2. klo 12-14. 

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen Valtiolle.fi-palvelun kautta, työavain 32-156-2020, 27.02.2020 klo 16.15 mennessä.