(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija Verkot-yksikkö / Energiateollisuus ry, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018

Energiateollisuus ry (ET) on energia-alan elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö. Se edustaa yrityksiä, jotka tuottavat, hankkivat, siirtävät ja myyvät sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä sekä tarjoavat niihin liittyviä palveluja. Energiateollisuus ry:llä (ET) on 260 varsinaista jäsentä ja 70 yhteistoimintajäsentä. ET noudattaa kestävän edunvalvonnan periaatteita ja toimintatapoja.
www.energia.fi

Haluatko tekemään Suomen vaikuttavinta edunvalvontaa:

Etsimme nyt Verkot-yksikköön asiantuntijaa

Tehtäväsi jakautuvat kahteen osa-alueeseen: maankäyttö- ja sopimusasioihin (mm. verkkojen ja laitteistojen sijoittamisen lupaprosessit), sekä kaukolämmön jakeluun liittyvään edunvalvontaan (kaukolämpöverkon suunnittelu/rakentaminen/käyttö). Vastuullesi kuuluvat erilaiset työryhmät ja toimikunnat; ensi vaiheessa lupatyöryhmä ja lämmönjakelutoimikunta. Lisäksi osallistut Energiateollisuus ry:n edustajana lukuisiin ulkoisiin eri sidosryhmien työryhmiin, jossa tehtävänä on ET:n tavoitteiden edistäminen ja ET:n jäsenyritysten edunvalvonta.

Sinun odotetaan kehittyvän Energiateollisuuden maankäyttöasiantuntijaksi ja ottavan vastuullesi lämmönjakelun teknisen edunvalvonnan. Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta energia-alalta ja valmiutta toimia kaukolämpöasioissa asiantuntijana. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi – ruotsin kieli on eduksi.

Luonteeltasi olet positiivinen, organisointikykyinen ja oma-aloitteinen henkilö. Sinulla on kyky analysoida ja hahmottaa kokonaisuuksia. Pystyt työskentelemään useiden rinnakkaisten asioiden parissa ja reagoimaan muutoksiin nopeasti ja ratkaisulähtöisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat vaikuttaa; koet luontevaksi toimia rohkeasti Energiateollisuuden asialla kaikissa kohtaamisissa. Esiinnyt sujuvasti ja ilmaiset itseäsi hyvin myös kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle modernit työskentelytilat Eteläranta 10:ssä, jossa pääset näköalapaikalle energiateollisuuteen tekemään edunvalvontaa yhteistyössä ET:n 60 ammattilaisen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS Executive Searchin seniorikonsultti Liisa Lundström, +358 40 529 2266 viikoilla 26 ja 27 sekä ma 23.7.2018. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 24.7.2018.