Asiantuntija, verkko-opetus
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 20 000 opiskelijaa ja yli 400 professoria. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Mikkelissä.


Motivoiko sinua hyvä oppiminen? Haluatko olla mahdollistamassa maailman parasta digitaalista oppimiskokemusta? Onko sinulla vahva motivaatio oppia ja jakaa osaamistasi uusista opetus- ja oppimismenetelmistä?


Jos vastasit kyllä, olet hakemamme verkko-opetuksen asiantuntija opetusteknologian käytön kehittämiseen ja tukeen.


Työskentelet osana Oppimispalveluiden tiimiä, joka vastaa digitaalisten opetuksen ja opiskelun palveluiden tuesta. Työskentelet pääasiallisesti Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Kehität digitaalista opetusta yhteistyössä koulun opettajien ja pedagogisten asiantuntijoiden, tiimin sekä IT-palveluiden kanssa.


Keskeisenä tehtävänäsi on verkossa suoritettavien kurssien pedagoginen ja opetusteknologinen tuki. Innostat, koulutat ja perehdytät opetushenkilökuntaa sekä edistät opettajien verkostoitumista ja yhteistyötä. Tuet opettajia esimerkiksi kurssien arviointi- ja palautekäytäntöjen kehittämisessä.


Etsimme tiimiimme innovatiivista ja yhteistyökykyistä tiimipelaajaa, joka on motivoitunut opettajien arjen tarpeista lähtevään kehitystyöhön sekä osaa hyödyntää organisaatiossa olevaa asiantuntemusta. Tarjoamme näköalapaikan digitaalisen opetuksen ja oppimisen palveluiden kehittämiseen Suomen innovatiivisimmassa yliopistossa, huipputiimin tuen sekä maailman parhaat asiakkaat – Aallon opiskelijat, professorit ja lehtorit.


Edellytämme verkko-opetusosaamista ja pedagogista osaamista, korkeakouluopetuksen tuntemusta, kokemusta verkko-opetuksen toteuttamiseen liittyvästä asiantuntijatuesta tai omaa opetuskokemusta. Arvostamme myös Moodle-järjestelmän käyttötaitoa, hyvää ICT-perusosaamista, korkeakoulututkintoa sekä aktiivista, itsenäistä, asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta. Työssä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.


Luemme eduksi jonkin opetusteknologian osa-alueen tai tieteenalan erityispiirteiden tuntemuksen (esim. matemaattisten aineiden tai tilastotieteen verkko-opetus tai ohjelmoinnin opetus) sekä laaja-alaisen ymmärryksen ja kokemuksen opetuksen ja opiskelun tuen tai osaamisen kehittämisen digitaalisista palveluista.


Mikäli innostuit yllä olevasta, pyydämme lähettämään hakemuksen ja CV:n 2.8.2019 mennessä Aalto-yliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2020 saakka.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Esa Salmio, 25.7, 30.7 klo 14-16 p. 050 5142907 tai esa.salmio@aalto.fi.


Tule mukaan asiantuntevaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280039
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo