(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija verkko- ja mobiilijärjestelmien kokonaisuuteen
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Haemme Palveluyhtiön ICT-kehitykseen kahta asiantuntijaa verkko- ja mobiilijärjestelmien kokonaisuuteen. Kokonaisuuteen kuuluu niin nykyisten kuin tulevienkin sovellusten kehittäminen projekteissa ja pienkehittämisen keinoin. Tehtävässä osallistutaan digitaalisten sovellusten kehittämiseen Digital Competence Centerissä (DCC, virtuaaliorganisaatio).

Odotamme sinulta


  • Käytännön osaamista digitaalisten, verkko- ja mobiilisovellusten käyttämisestä ja/tai kehittämisestä
  • Kokemusta projektityöskentelystä eri rooleissa sekä kehitystöiden määrittelemisestä ja testaamisesta
  • Innostavaa, järjestelmällistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta sekä suunnitelmallisuutta, ajankäytön hallintakykyä ja kykyä viedä läpi isojakin kokonaisuuksia
  • Kykyä ja halua toimia sekä itsenäisesti että osana tiimiä
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä suomeksi ja englanniksi

Eduksi lasketaan hyvä tuntemus vakuutusliiketoiminnasta, ICT-alan koulutus sekä kokemus ketteristä kehitysmenetelmistä, kuten SAFe, Scrum ja Lean.


Tarjoamme


Pääset työskentelemään innostavien ja monipuolisten tehtävien parissa, jossa sinun on mahdollista kehittää itseäsi ja ammattitaitoasi. Saat ympärillesi rennon ja osaavan asiantuntijatiimin, jossa kehittymiseesi panostetaan. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään. Tehtävä on vakituinen.


Lisätietoja


Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa Palvelujohtaja Susanna Eira, puh. 040 823 7917 (ke 3.4. klo 13-14 ja ma 8.4. klo 13-14).


Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa viimeistään 21.4.2019.