(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, vastuullisuus
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020
Etsitkö uusia haasteita sekä monipuolisia ja palkitsevia työtehtäviä kiinteistöjen parista? Kiinnostaako työ johtavassa kiinteistötekniikan yrityksessä? Haemme nyt asiakaskiinteistöihimme asiantuntijaa vastuullisuus asioiden pariin!

Tässä tehtävässä työskentelet yhdessä asiakkaidemme kanssa heidän vastuullisuus- ja kestävyysprojektejaan kehittäen. Pääset olemaan mukana muun muassa vastuullisuus- ja HSE-strategioiden, nykytila-analyysien, ohjeistusten sekä raportoinnin laadinnan parissa. Työkuvasi voi pitää sisällään kiinnostuksestasi riippuen myös konsultointia hiilijalanjälkilaskennasta sekä ympäristösertifioinnista. 

Hyvät tiimityöskentelytaidot sekä kokemus kiinteistöjen parissa työskentelystä ovat avain työssäsi menestymiseen. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen ja sinulta löytyy kykyä johtaa omaa ja muiden palveluntuottajien työtä vastuullisuuden osalta. Sinulta löytyykin jo kokemusta kestävien ratkaisujen, kiinteistöjohtamisen ja/tai energiahallinnan parista sekä soveltuva korkeakoulututkinto (esim. ympäristö-, talo- tai energiatekniikka). Eduksi katsomme johtamisjärjestelmien- ja hiilijalanjälkilaskenta standardien tuntemisen, sekä kokemuksen palveluiden vastuullisesta kilpailuttamisesta ja ympäristösertifiointi-prosesseihin osallistumisesta.

Me Caverionilla haluamme sinun menestyvän työssäsi ja tarjoammekin nykyaikaisten työvälineiden ja jatkuvan koulutusmahdollisuuden lisäksi joustavat työajat ja erinomaiset henkilöstöedut. Meille työntekijämme ovat tärkeitä ja pidämme huolen, että ansaitset kilpailukykyisen palkan lisäksi mm. lounasedun sekä tuloksiin sidotun bonuksen. Olet osana Caverionin avointa ja ammattitaitoista tiimiä, joka tukee ja auttaa aina tarvittaessa. Tutustu kohteisiimme: https://www.caverion.fi/referenssit

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Anna Huostila, p. 040 621 3627 (perjantaina 11.9 klo 12-15, keskiviikkona 16.9 klo 14-16 ja torstaina 17.9 klo 14-16). #LI-TN1

Hae tehtävää 20.9.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.