Asiantuntija valvontaprosesseja kehittämään
Finanssivalvonta

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021

Oletko työskennellyt liiketoimintaprosessien ja IT-projektien parissa? Kiinnostaako sinua prosessien optimointi uusia tekniikoita hyödyntäen? Meillä voi olla tehtävä juuri sinulle.

Haemme joukkoomme

ASIANTUNTIJAA 

Osallistut Pääomamarkkinoiden valvonta -osaston järjestelmä- ja prosessikehityshankkeiden läpiviemiseen. Haastat osaston toimintatapoja havaintojesi pohjalta ja etsit niihin parhaat ratkaisut yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Vastaat kehityshankkeiden suunnittelusta liiketoiminnan näkökulmasta ja niiden toteutuksesta yhdessä tietohallinnon sovelluskehittäjien kanssa.

Järjestelmäasiantuntijana olet edistämässä pääomamarkkinoiden valvonnan prosessien ja järjestelmien kehittämistä.

Mitä odotamme sinulta?

Olet kartuttanut kokemusta projektien vetämisestä ja järjestelmien kehittämisestä myös finanssisektorilla. Sinulla on näkemystä finanssialan digitalisaatiosta sekä toimialan kriittisistä prosesseista ja järjestelmistä. Tunnet hyvin alan uusimmat kehityssuunnat (ml. tekoäly, robotiikka) ja niiden jalkauttamisen liiketoimintaprosesseihin. Hallitset ohjelmistokehityskäytäntöjä, -kieliä ja -kirjastoja oikean teknologian valitsemiseksi kulloiseenkin liiketoimintaongelmaan. Parhaat edellytykset tehtävässä menestymiselle antaa diplomi-insinöörin tai maisterin tutkinto tietojenkäsittelytieteen alalta.

Olet tavoitteellinen asiantuntija, joka etsii aktiivisesti parhaita ratkaisuja. Pystyt tekemään ratkaisuja paineen alla, ja sinulla on kyky toimia laadukkaasti myös nopeatempoisessa työympäristössä. Toiminnassasi jalostat tietoa ja jaat mielelläsi osaamistasi muille. Hyvien työyhteisö- ja vuorovaikutustaitojesi ansiosta pystyt innostamaan muita saavuttamaan projektin tavoitteen. Kommunikaatiossasi jäsennät, viestit ja argumentoit selkeästi suomeksi ja englanniksi.

Mitä voit odottaa meiltä?

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä merkityksellisten työtehtävien parissa finanssisektorin keskeisessä viranomaisessa. Työ meillä tarjoaa myös mahdollisuuden jatkuvaan osaamisen kartuttamiseen. Olemme asiantuntijajoukko, joka tekee yhdessä töitä mukavassa työilmapiirissä. Tarjoamme myös hyvät työsuhde-edut ja etätyöskentely on normaalioloissakin mahdollista merkittävissä määrin.

Palkka

Virka on vakinainen. Tehtävä sijoittuu palkkausjärjestelmässä vaativuusluokkaan 16 (tehtäväkohtainen palkanosa 3 986 euroa/kk ja lisäksi maksetaan suoriutumiseen ja ammatinhallintaan perustuvaa palkanosaa enintään 48 % tehtäväkohtaisesta palkasta). Henkilökohtainen osa määritellään valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan.  Muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Mikko Heinsalmi, p. 09 183 5380 tai mikko.heinsalmi(at)finanssivalvonta.fi.

Hakuaikaa jatkettu 7.3. asti.

Finanssivalvonta työllistää noin 230 rahoitus- ja vakuutusalan asiantuntijaa. Toimintamme tavoitteena on finanssimarkkinoiden vakauden edellyttämä luotto-, vakuutus- ja eläkelaitosten ja muiden valvottavien vakaa toiminta. Tavoitteenamme on myös vakuutettujen etujen turvaaminen ja yleisen luottamuksen säilyminen finanssimarkkinoiden toimintaan. Lisäksi tehtäviimme kuuluu edistää hyvien menettelytapojen noudattamista finanssimarkkinoilla ja yleisön tietämystä finanssimarkkinoista.

Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1421366
  • Tehtäväalue: Julkishallinto ja järjestöt
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mikko Heinsalmi (mikko.heinsalmi (a) fiva.fi)
  • Puhelin: 09 183 5380
  • Sijainti: Helsinki