(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija valvontaprosesseja kehittämään
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Oletko työskennellyt liiketoimintaprosessien ja IT-projektien parissa? Kiinnostaako sinua prosessien optimointi uusia tekniikoita hyödyntäen? Meillä voi olla tehtävä juuri sinulle.

Haemme joukkoomme

KOKENUTTA ASIANTUNTIJAA 

Osallistut pääomamarkkinoiden valvontaosaston järjestelmä- ja prosessikehityshankkeiden läpiviemiseen.

Olet kartuttanut kokemusta ja osaamista finanssisektorilta sekä vaativien projektien vetämisestä ja järjestelmien kehittämisestä. Sinulla on näkemystä finanssialan digitalisaatiosta sekä toimialan kriittisistä prosesseista ja järjestelmistä. Tunnet hyvin alan uusimmat kehityssuunnat (ml. tekoäly, robotiikka) ja niiden jalkauttamisen liiketoimintaprosesseihin. Parhaat edellytykset tehtävässä menestymiselle antaa diplomi-insinöörin tai maisterin tutkinto tietojenkäsittelytieteen alalta.

Olet tavoitteellinen asiantuntija, joka etsii aktiivisesti parhaita ratkaisuja. Pystyt tekemään päätöksiä paineen alla, ja sinulla on jämäkkyyttä viedä asioita eteenpäin aikataulussa. Hyvien työyhteisö- ja vuorovaikutustaitojesi ansiosta pystyt innostamaan muita. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Järjestelmäasiantuntijana olet edistämässä pääomamarkkinoiden valvonnan prosessien ja järjestelmien kehittämistä. Työ meillä tarjoaa myös mahdollisuuden jatkuvaan osaamisen kartuttamiseen. Olemme asiantuntijajoukko, joka tekee yhdessä töitä mukavassa työilmapiirissä. 

Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Mikko Heinsalmi, puhelin p. 09 183 5380 tai mikko.heinsalmi(at)finanssivalvonta.fi.

Lue osaston esittely Finanssivalvonnan verkkopalvelusta.

Finanssivalvonnassa edistämme finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Meitä fivalaisia on noin 210, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA