(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, Valtiokonttori
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2020
Valtiokonttorin tehtävänä on kehittää ja tuottaa sisäisesti palveluita valtiohallinnolle. Valtiokonttori on organisoitu useaan toimialaan, joista kukin edelleen kattaa useita yksiköitä. Valtiokonttorin Rahoitus-toimialan Antolainausyksikkö hallinnoi valtion muiden toimijoiden myöntämiä lainoja, korkotukia ja valtiontakauksia. Tyypillisimpiä myöntäviä tahoja ovat ARA, Business Finland, Maanmittauslaitos ja ELY-keskukset sekä eri ministeriöt.


Valtiokonttorin antolainayksikön toimintaa ohjaavat useat lait ja säännökset. Vakuushallinnan kannalta keskeisimmät säädökset liittyvät lainanmyöntämisen yhteydessä vaadittaviin vakuuksiin, lainan elinkaaren aikana tapahtuviin muutoksiin vakuuksissa sekä vakuuksien palautukseen.
Valtiokonttorin Antolainausyksikön toiminta on alun perin rakennettu valtion asuntorahoituksen hallinnointiin. Uusia lainoja ei ole myönnetty vuoden 2007 jälkeen, vaan valtio on siirtynyt asumisen tukemisessa suorasta lainoituksesta pääasiassa korkotukiin ja takauksiin. Vähitellen Antolainausyksikön hoidettavaksi on tullut myös erilaisia muita vastuita. Tämän suuntaisen kehityksen arvioidaan jatkuvan tulevaisuudessa.

Etsimme nyt asiakkaallemme asiantuntijaa ainakin elokuuhun 2020 asti. Tehtäviisi kuuluu valtion vuokratalorahoituksen vakuuksien hallinnointiin lliittyvät tehtävät (muun muassa vakuuksien palauttamiset asiakkaalle sekä tarvittaessa muut vakuushallinnan uudistusprojektiin liittyvät avustavat tehtävät, kuten taloyhtiöiden osoitetietojen vienti CRM-asiakashallintajärjestelmään.

Vakuushallinnan rooli
Vakuushallinta on yksi keskeinen osakokonaisuus antolainausyksikön toiminnassa. Muut keskeiset osakokonaisuudet ovat asiakkuudenhallinta ja lainanhallinta. Vakuushallinnan ensisijaisena tavoitteena on minimoida valtion luottotappiot annettujen reunaehtojen ja rajoitusten puitteissa.


Edellytämme sinulta

Tehtävään soveltuvaa koulutusta
Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista
Erinomaista paineensietokykyä ja täsmällisyyttä
Hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
Kokemusta pankki- ja rahoitusalalta


Arvostamme

Aikaisempaa kokemusta vakuuksien kanssa työskentelystä


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa rekisteröitymällä hakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä hakemukseen CV:si palkkatoiveineen.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia koko hakuajan.

Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Tehtävän toivottu aloitusajankohta on mahdollisimman pian. Tehtävään valittaviksi ehdotettavista henkilöistä tehdään turvallisuusselvitys.
Työsuhde: määräaikainen 31.5.2020 asti, jatko mahdollinen.


Lisätietoja

Linda Joyner
Rekrytointikonsultti, Toimisto, ICT, Call Center
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 788 169 95 || vaihde 030 047 2000
linda.joyner@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi