(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, urheiluakatemiaohjelma
Suomen Olympiakomitea ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Olympiakomiteaan kuuluva Huippu-urheiluyksikkö johtaa ja koordinoi suomalaisen huippu-urheiluverkoston toimintaa ja vastaa yhdessä lajiliittojen ja huippu-urheiluverkoston kanssa toimintatapojen kehittämisestä, pitkän aikavälin huippu-urheilumenestyksestä sekä talous- ja osaamisresurssien ohjaamisesta verkoston käyttöön. Huippu-urheiluyksikkö valmistelee ja johtaa suomalaisjoukkueita olympialaisissa, paralympialaisissa, Euroopan kisoissa, nuorten olympialaisissa, nuorten olympiafestivaaleilla sekä universiadeissa.

Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön toiminta jakaantuu Huippuvaiheen ohjelmaan, Urheiluakatemiaohjelmaan sekä kisatiimiin. Haemme nyt vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen

URHEILUAKATEMIAOHJELMAN ASIANTUNTIJAA

Asiantuntijana vastaat nuorten urheilun laaja-alaisesta kehittämisestä, erityisesti urheilijan polun toisen asteen opintovaiheessa ja siitä eteenpäin. Lisäksi vastaat koko urheiluakatemiaohjelman toiminnan kehittämisestä yhdessä muun tiimin kanssa. Asiantuntijana sinulla on vahva osaaminen yhteistyöstä lajiliittojen ja muun huippu-urheiluverkoston kanssa. Ymmärrät eri lajien kansainväliset vaatimukset urheilijoiden siirtyessä valintavaiheesta eteenpäin sekä urheilussa että opintojen parissa. Urheilijan kaksoisura on sinulle käsitteenä ja toimintatapana tuttu.

Urheiluakatemiaohjelman asiantuntijana olet osa Olympiakomiteaa, Huippu-urheiluyksikköä ja sen urheiluakatemiatiimiä sekä toimit asiantuntijana urheiluakatemioiden, valmennuskeskusten ja urheiluoppilaitosten muodostamassa verkostossa. Pystyt itsenäiseen näkemykselliseen työskentelyyn laajassa verkostossa ja omaat hyvät yhteistyötaidot sekä osaat johtaa prosesseja hyödyntäen verkoston tuomat mahdollisuudet. Työssäsi haluat tehdä tuloksia, omaat hyvät kirjalliset ja suulliset suomen ja englannin kielen taidot sekä olet valmis liikkuvaan työhön.

Esimiehenäsi toimii urheiluakatemiaohjelman johtaja.

Tiedustelut urheiluakatemiaohjelman johtaja Antti Paananen puh 044 541 3651 antti.paananen@olympiakomitea.fi  (soittoajat ke 23.5. klo 14-16 ja ma 28.5. klo 8-10)

Toimita hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera 1.6. mennessä.