(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija Työelämä-tiimiin
Elinkeinoelämän keskusliitto EK

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Asiantuntija Työelämä-tiimiin

Etsimme reipasta ja ulospäinsuuntautunutta henkilöä uudistamaan työelämää! Tule meille työkaveriksi Elinkeinoelämän keskusliiton, EK:n Työelämä-tiimiin.

Asiantuntijan toimenkuvaan kuuluu työturvallisuutta ja työsuojelua koskeva edunvalvonta, neuvottelu ja kolmikantainen säädösvalmistelu ja ohjeistaminen sekä EU- että kansallisella tasolla. Tehtävään kuuluu myös tähän liittyvä jäsenliittojen ja jäsenyritysten neuvonta.

Tämän lisäksi toimenkuvaan kuuluu osallistuminen sosiaalivakuutukseen (erit. työttömyysturva ja työeläketurva) liittyvään edunvalvontaan, työryhmätyöskentelyyn ja tätä koskevaan jäsenyritysten ja jäsenliittojen neuvontaan. Tehtävään kuuluu myös työelämän alati vaihtuvia ajankohtaisia asioita koskeva edunvalvonta ja näitä koskeva ennakkoluuloton uuden innovointi.

Toivomme sinulta oikeustieteellisen tutkinnon suorittamista ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta. Arvostamme kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työn tekemiseen. Emme edellytä, että aiempi työkokemuksesi liittyy edellä mainittuihin lainsäädännön sektoreihin. Sen sijaan edellytämme sinulta kykyä ja halua perehtyä niihin ja tulla ko. sektoreiden osaavaksi asiantuntijaksi.

Tarjoamme sinulle mukavat ja rennot työkaverit, tiimin täynnä huippuasiantuntijoita ja hyvät henkilöstöedut.