(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, tutkimusrahoitus
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Tutkimuspalvelut luovat edellytyksiä korkealaatuiselle, vastuulliselle ja yhteiskuntaan laajasti vaikuttavalle tieteelle. Tuemme kilpaillun tutkimusrahoituksen hakemista kaikilla tieteenaloillamme ja huolehdimme että yliopistossa tutkimusprojektien hallinta on sujuvaa. Tuemme myös tutkijoita ja tiedekuntia tutkimukseen liittyvistä oikeudellisissa asioissa. Yksikössämme työskentelee 35 asiantuntijaa.

Haemme nyt yksikköömme tutkimusrahoituksen asiantuntijaa.

Tehtäväkuvaus

Tehtävänä on aktivoida tutkijoita kilpaillun täydentävän tutkimusrahoituksen hakemiseen, tukea hakemusvalmistelua sekä edistää rahoitushauissa tutkijoiden keskinäistä ja ulkopuolisten kumppanien kanssa tehtävää yhteistyötä. Tavoitteena on hankehakemusten laadun parantaminen osallistumalla hakemusten ei-tieteellisten osioiden kirjoittamiseen. Tehtävä painottuu kansainväliseen tutkimusrahoitukseen.

Lisäksi tehtävään kuuluu tutkimusryhmien tukeminen täydentävää rahoitusta koskevissa suunnitteluissa, yhteydenpito tutkimusrahoittajiin ja muihin sidosryhmiin, osallistuminen koulutusten ja infotilaisuuksien järjestämiseen sekä yliopiston rahoitushakemisen tukiprosessien kehittäminen. 

Edellytykset

Edellytämme hakijoilta ylempää korkeakoulututkintoa. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen ja erinomaista englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Tehtävien menestyksekkään hoitamisen kannalta aiempi kokemus kansainvälisistä ja/tai kotimaisista rahoitushauista on välttämätöntä. 

Eduksi luetaan tieteellinen jatkotutkinto, aiempi kokemus kansainvälisistä ja/tai kotimaisista rahoitushauista, erinomaiset kirjoittamistaidot sekä prosessien johtamistaidot.

Etsimme joustavaa ja dynaamista tiimityöntekijää, jolla on hyvät vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaidot. Tutkimusrahoituksen hakemisen määräajat edellyttävät hyviä ajan- ja työnhallinnan taitoja sekä kykyä työskennellä aikataulupaineiden alla. Tehtävään liittyy myös jonkin verran matkustamista.

Tarjoamme

Tarjoamme kansainvälisen ja monipuolisen tehtävän sekä mahdollisuuden osallistua yksikön ja tiimin toiminnan kehittämiseen. Työskentelet osana innostunutta asiantuntijatiimiä
 korkeatasoisten tutkimuksen tekijöiden rinnalla. Yliopisto tarjoaa hyvät mahdollisuudet omaan ammatilliseen kehittymiseen, kattavan työterveyshuollon, joustavat työn tekemisen mahdollisuudet sekä erinomaiset liikuntamahdollisuudet kampusalueella. Lue lisää meistä täältä.

Palkkaus

Palkkaus perustuu tehtävien vaativuuteen sekä henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaan. Tehtävät asettuvat muun henkilöstön vaativuustasolle 10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.  

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävässä on työsopimuslain mukainen kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja antaa

Tutkimuspalvelupäällikkö Tuukka Pöyry, p. 040 7260 161, tuukka.poyry@tuni.fi

Puhelintiedusteluihin tavoitettavissa: 

  • 26.01.2021, 09:30 – 10:30
  • 02.02.2021, 15:30 – 16:30

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Liitä hakemukseen ansioluettelosi. Hakuaika tehtävään päättyy 14.02.2021 klo 23:59.

Käytämme rekrytointiprosessissa etähaastatteluita ja mahdollisesti videohaastattelua.