(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, turve, suo ja geoympäristö
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021
Supply Chain Management -toiminto vastaa Vapo-konsernissa toimitusketjun kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja kehittämisestä raaka-ainelähteiltä aina asiakkaalle saakka. Sen tehtäviin kuuluvat muun muassa turvevarojen ja tuotannon hallinta Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, konsernin hankinta-, osto-, ja logistiikkatoiminnot sekä vastuu ympäristö-, laatu- ja turvallisuusasioiden koordinoinnista kaikissa toimintamaissa.

Haemme SCM:n Peat Assets-yksikköön ASIANTUNTIJAA (turve, suo ja geoympäristö).

Tehtäviisi kuuluu yhtiön suo- ja turvevaroihin liittyvien tietojen hankinta ja hallinta. Vastaat mm. suobiomassoihin liittyvien maastokartoitusten suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtäviisi kuuluu raaka-ainevarojen määrän ja ominaisuustietojen hallinta ja raportointi. Osallistut raaka-ainevarojen käytön suunnitteluun yhdessä muun organisaation kanssa. Osallistut myös muihin osaamisalueesi mukaisiin tehtäviin ja projekteihin yhteistyössä yhtiön muiden organisaatioiden kanssa sekä teet yhteistyötä tehtäväkuvaan liittyvien viranomaisten ja organisaatioiden kanssa.

Toivomme, että sinulta on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, erikoistumisalana esim. maaperägeologia tai muu luonnontieteellinen koulutus. Katsomme eduksi työkokemuksen suo- ja turvealan kenttätutkimuksista. Edellytämme sinulta matkustusvalmiutta. Sinulla on kykyä työskennellä itsenäisesti ja systemaattisesti, mutta olet myös yhteistyökykyinen. Arvostamme osaamista ja kokemusta, mutta olet valmis kehittämään omaa ammattitaitoasi edelleen.

Toimipisteesi on ensisijaisesti Jyväskylä. Toimit koko Suomen alueella sekä tarvittaessa myös Virossa ja Ruotsissa. Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja pärjäät työssäsi myös englannin kielellä. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Peat Assets Päivi Peronius, 040 516 8613 tai paivi.peronius@vapo.fi.

Hae tehtävään 29.1.2021 mennessä osoitteessa vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.