(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, tuonti ja laskutus
Metsä Forest

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019

Haemme Metsä Forestin taloustoimintoon Espooseen

ASIANTUNTIJAA, TUONTI JA LASKUTUS

puunhankinnan laskutukseen

Mitä pääset tekemään?

Metsä Forestin taloustoiminto hoitaa muiden talouteen liittyvien tehtävien ohella myös puunhankinnan tuontia ja laskutusta. Haemme asiantuntijaa hoitamaan myynti- ja ostolaskutusta sovittujen asiakkaiden ja toimittajien osalta tehtyjen sopimusten pohjalta. Myynti- ja ostolaskutuksen lisäksi laskuttajan tehtävässä ylläpidät asiakkaiden ja toimittajien perustietoja järjestelmiin, teet osto- ja myyntireskontran seurantaa, tallennat ja raportoit sertifiointitietoja sekä teet myynnin ja laskutuksen täsmäytyksiä ja raportointia.

Laskuttajan tehtävässä on mahdollisuus osallistua myös työtapojen ja järjestelmien kehittämiseen sekä testaukseen.

Tehtävä pyritään täyttämään 1.1.2020 alkaen.

Millä vakuutat meidät?

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, MS Office –ohjelmien, kirjanpidon ja reskontran hoidon ymmärrystä sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa. Arvostamme huolellista ja tarkkaa työotetta sekä nopeaa omaksumiskykyä. Arvostamme myös SAP R/3 osaamista. Tehtävässä menestymistä edesauttaa tarkkuus tehtävien suorittamisessa sekä kiinnostus toimintatapojen kehittämiseen. Arvostamme lisäksi oppimishalua, oma-aloitteisuutta ja tiimityöskentelytaitoja.

Miksi Metsä?

Metsä Groupin ammattilaiset tekevät yhteistyötä tuhansien metsänomistajien kanssa päivittäin. Asiakaslähtöisessä ja nopeatempoisessa työssä tarvitaan sosiaalista pelisilmää ja taitoa rakentaa luottamuksellisia henkilösuhteita. Metsäomaisuudenhoito tarvitsee uudenlaisia osaajia. Oletko sinä yksi heistä? 

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Kysymyksiisi vastaa laskutuspäällikkö Eeva Kankare, p. 0505383209. Parhaiten tavoitat hänet 1.11. klo 9-11.00 ja 5.11. klo 9-11.00.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 10.11.2019 saakka. Menestystä hakuun!