(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, tukitiimi
SoteDigi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

SoteDigi Oy on valtion omistama erityistehtäväyhtiö, joka kehittää ja tukee kansallisia digitaalisia ratkaisuja monialaisen julkisen hallinnon tarpeisiin.

Haemme asiantuntijaa tukemaan Omaolo-verkkopalvelun käyttöönottoa ja käyttöä. Omaolo.fi on sosiaali-, terveyden- ja suun terveydenhuollon sähköinen palvelu- ja asiointikanava, joka tukee oma- ja itsehoitoa sekä ohjaa tarvittaessa tarkoituksenmukaisen avun ja tuen piiriin. Omaolo sisältää terveydenhuollon oirearvioita ja sosiaalihuollon palveluarvioita.

Tehtävänäsi on tukea Omaolo-verkkopalvelua käyttäviä organisaatioita palvelun käyttöönotossa ja käytössä. Toimit tiiviissä yhteistyössä sovelluskehitys- ja käyttöönottotiimin sekä asiakkaidemme kanssa. Asiantuntijan työnkuva on monipuolinen ja vaihteleva. Käyttöönottojen ja käytön tuen lisäksi työhösi kuuluvat pääkäyttäjäyhteistyö ja pääkäyttäjien koulutus, koulutusmateriaalien ylläpito, tukityökalujen ylläpito ja käyttöoikeuksien hallinta sekä yhteistyö kuntatoimijoiden kanssa. Olet mukana lääkinnällisten laitteiden prosessien mukaisessa havaintojen, ongelmien ja palautteiden käsittelyssä.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta sovellustuen tehtävissä toimimisesta. Sosiaali- ja terveydenhuollon tuntemus sekä sairaanhoitajan koulutus katsotaan eduksi. Hyvät yhteistyötaidot ja asiakaspalveluhenkisyys ovat olennainen osa työtä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvavassa monialaisessa organisaatiossa. Työ tarjoaa hyvän mahdollisuuden osaamisesi edelleen kehittämiseen, viihtyisän työympäristön sekä mukavan ja osaavan työyhteisön tuen. Pääset työskentelemään motivoituneiden ja kehitysorientoituneiden kollegoiden kanssa osana Suomessa meneillään olevaa sote-uudistustyötä. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kallion Kuntatalossa, mutta työskentelemme myös etätöissä kotikonttoreilla ympäri Suomea.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Viimeinen hakupäivä on 27.9.2020. Alamme käsittelemään hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa hankejohtaja Hanna Nordlund, puh. 043 825 7275.