(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija-trainee, Palvelun tuki
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

 

Vahvistamme Omaisuuden ja toiminnan korvauspalvelut -liiketoimintaamme Oulussa Asiantuntija-traineella!

 

Asiantuntija-trainee, Palvelun tuki

 

Asiantuntija-traineena pääset osallistumaan omaisuuskorvauskäsittelyn kehittämistyöhön kahden eri projektin kautta. Ensisijaisena vastuunasi on asiantuntijoillemme suunnatun korvauskäsittelyn ohjekokonaisuuden haltuun ottaminen, muokkaaminen ja kehittäminen yhteistyössä asiantuntijavalmentajiemme kanssa. Toisena trainee-jakson osana pääset osallistumaan asiakasmatkaprojektiimme, jonka tarkoituksena on kartoittaa ja kehittää asiakaskokemustamme. Tehtävänäsi on tuoda meille arvokasta näkökulmaa nykyiseen asiakasmatkaan muun muassa asiakaspalautteita analysoimalla ja omilla innovatiivisilla ajatuksillasi.

 

Etsimämme traineen tuntomerkit

 

Etsimämme trainee on opintojensa loppuvaiheessa oleva tai vastavalmistunut korkeakouluopiskelija, jolla on aikaisempaa työkokemusta tuloksekkaasta projektityöskentelystä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kieltä ja erityisesti kirjallisen viestinnän taitoja ohjekokonaisuuden työstämisessä. Olet itseohjautuva tiimipelaaja, jolle ei tuota haasteita tehdä selvitystyötä olemalla oma-aloitteisesti vuorovaikutuksessa työkavereidesi kanssa. Etsimämme henkilö kykenee hahmottamaan kokonaisuuksia ja lähtee myös rohkean ennakkoluulottomasti haastamaan nykyisiä toimintamallejamme.

 

Muutama sana meistä…

 

Omaisuuden- ja toiminnan korvauspalveluissa käsitellään noin 140 000 vahinkoa vuodessa ja osastollamme työskentelee noin 250 työntekijää. Pääset mukaan kehittämään meistä Suomen parasta korvauspalvelua.

 

Olet mukana tiimissä, jossa tuetaan korvausneuvojia onnistumaan asiakaskohtaamisissa ja parantamaan suorituskykyä. Olemme aktiivinen ja innovatiivinen joukko ja haluamme kokeilla rohkeasti uusia tapoja tehdä. Käytämme työssä lähi- ja etätyötä. Valtaosa rakennusvahinkojen- ja esinevahinkojen korvausneuvojista työskentelee Oulussa. Työtehtävät vaativat satunnaista matkustamista Helsinkiin ja Tampereelle, jossa osa kollegoitasi työskentelee.

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

 

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden ottaa ensimmäinen askel urapolullasi Suomen johtavan finanssialan toimijan palveluksessa. Pääset tehtävässä tekemään aitoa ja konkreettista kehitystyötä, mikä antaa sinulle oivan mahdollisuuden näyttää kyntesi. Omien vastuidesi kautta osallistut työpanoksellasi myös koko osastomme toiminnan kehittämiseen. Saat hoitaa omia vastuualueitasi itseohjautuvasti unohtamatta kuitenkaan esimiehesi ja ympärillä olevan tiimin tukea.

 

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

 

  • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta.
  • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin.
  • Videohaastatteluiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.
  • Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä.
  • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021.

 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Filppula, puh. 041 507 1903, ma 26.10. klo 14-16 ja ke 4.11. klo 14-16.

 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.