(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija-trainee, Palvelun laatu
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

 

Vahvistamme Ajoneuvokorvauspalvelu-liiketoimintaamme Tampereella nyt Asiantuntija-traineella!

 

Asiantuntija-trainee, Palvelun laatu

 

Matkalla kohti yhä ketterämpää toimintamallia olemme tiimissämme nostaneet tärkeäksi osa-alueeksi asiakaskokemuksen parantamisen. Etsimämme henkilö kartoittaa trainee-jakson aikana ajoneuvokorvauspalvelun laatua ja saa vastuulleen itsenäisen projektin, jossa yksittäisiä asiakasmatkoja tarkastelemalla tuotetaan kokonaiskuva nykypalvelustamme ja sen laadusta. Asiakkaista saatavan datan analysoimisen lisäksi verkostoidut talomme sisällä ja oletkin jatkuvassa vuorovaikutuksessa sisäisten sidosryhmien kanssa sisäisen laadun ymmärtämiseksi.

 

Etsimämme traineen tuntomerkit

 

Tehtävässä menestyminen ja palvelumme laatunäkökulman ymmärtäminen edellyttävät aikaisemmin kerrytettyä ymmärrystä vakuutusalasta ja sen toiminnasta. Olet esimerkiksi kaupallisen alan tai vakuutustieteiden opinnoissasi loppusuoralla tai vastavalmistunut. Tehtävä edellyttää aikaisempaa projektityökokemusta ja dokumentaation tuottamiseksi sujuvaa suomen kielen taitoa. Etsimämme trainee on luontainen verkostoituja, jolla on erinomaiset yhteistyö- ja viestintätaidot.

 

Muutama sana meistä…

 

Pääset osaksi yhteistä matkaa vastikään aloittanutta tiimiä, jonka toiminnan keskiössä on ajoneuvokorjauspalvelun laadun ja suorituskyvyn nostaminen uudelle tasolle. Tiimimme koostuu ajoneuvokorvauspalvelun ammattilaisista ja tarjoamme sinulle aitiopaikan palvelumme laadun ja suorituskyvyn tulevaisuuden viitoittamiseen. Tehtäväsi sijaitsee Tampereella, missä toimit oman ydintiimisi ohella tiiviissä yhteistyössä myös muiden korvauspalvelutiimien kanssa. Ajoneuvokorvauspalveluissa työskentelemme maantieteellisesti kolmella paikkakunnalla. Löytyisikö sinulta rohkeutta lähteä muutosmatkalle kohti yhä parempaa asiakaskokemusta kanssamme?

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

 

Saat näköalapaikan ketterän toimintamallin muutokseen, missä tarjoamme sinulle aidon mahdollisuuden vaikuttaa koko yksikön kehittymiseen. Tehtävässä pääset laittamaan kädet saveen ajoneuvokorvauspalvelun laadun osalta ja osallistumaan sen kehittymiseen yhdessä huippuammattilaisten kanssa.

 

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

 

  • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta.
  • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin.
  • Videohaastatteluiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.
  • Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä.
  • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021.

 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Eeva Pieti, puh. 040 835 4340, torstaina 22.10. klo 15-16 ja maanantaina 26.10. klo 15-16.

 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.