(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija tiedonkeruu- ja analyysitehtäviin
Viestintävirasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Haemme Viestintävirastoon viestintämarkkina-asiantuntijan vakinaiseen virkaan asiantuntijaa, joka viihtyy suurten tietoaineistojen parissa ja jolla on sana hallussa.  

Viestintävirastossa olet osa viestintämarkkinoista ja digitalisaatiosta kiinnostunutta asiantuntijajoukkoa. Osaava porukkamme huolehtii tiedonkeruun ja julkaisun ohella kilpailun edistämisestä ja käyttäjänoikeuksien toteutumisesta sähköisen viestinnän markkinoilla. Pääset tekemään paljon tiimityötä ja työskentelemään yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa. Toivomme, että olet kiinnostunut talouden lisäksi myös tekniikasta. Pykäliäkään et pelkää.

Viestintämarkkina-asiantuntijana tehtäviisi kuuluvat laajakaista-, puhelin-, media- ja postipalveluita koskevien tietojen kerääminen, analysointi, koostaminen ja tilastointi. Tarkastelet tietoja kriittisesti ja teet niistä johtopäätöksiä. Tuotat toimialaa koskevista tiedoista sisältöjä viraston sisäisiin tarpeisiin ja kirjoitat niistä blogitekstejä ja artikkeleita.  Seuraat viestintämarkkinoiden kehitystä ja olet kiinnostunut tiedonkeruun ja julkaisutoiminnan kehittämisestä tulevaisuuden tarpeita varten. Lisäksi osallistut asiantuntijana markkina-analyysien tekemiseen ja ennakkosääntelytarpeen arviointiin.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavia tietoja ja taitoja
  • tilastollisia ja analyyttisia valmiuksia
  • käytännönläheistä työskentelyotetta
  • hyvää yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta
  • sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa
  • erinomaista suomen, hyvää englannin ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää laajojen asiakokonaisuuksien hallintaa, jatkuvaa oppimista ja valmiutta kehittää työtä ennakkoluulottomasti. Arvostamme myös telemarkkinoiden tuntemusta.

Palkkaus määräytyy vaativuusluokkien G-H (3382,44–3987,11 €/kk) mukaan. Lisäksi maksamme henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa lisää enimmillään 38 % peruspalkasta. Tehtävän tarkempi painotus ja palkka määräytyvät valittavan henkilön kokemuksen perusteella. Virka on viraston yhteinen ja sijoitettu Markkinat-toimialalle.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Lisätietoja tehtävästä antaa Markkinasääntely-ryhmän päällikkö Sanna Hughes, p. 0295 390 522.
Sähköpostiosoite ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)viestintavirasto.fi.

Tallenna hakemuksesi 27.9.2017 klo 16.15 mennessä valtion työnhakusivustolle osoitteeseen www.valtiolle.fi (ID 31-119-2017). Voit myös toimittaa hakemuksesi meille osoitteella Viestintävirasto, Kirjaamo, PL 313 (Itämerenkatu 3 A), 00181 Helsinki. Merkitse kuoreen tunnus "Viestintämarkkina-asiantuntija/Markkinat, ID 31-119-2017". Hakemuksia ei palauteta.