(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, tiedonhallinta
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Tule kehittämään kanssamme uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja -tuotteita. OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on noin 1000 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.

Nyt etsimme Tietopääoma ja finanssiäly -osastolle kahta tiedonhallinnan asiantuntijaa.

Tehtävästä

Tässä tehtävässä olet keskeisessä roolissa tukemassa ryhmätasoisen tiedon ja sen hallinnan kehittämistä. Vastaat konseptipäällikön kanssa datan laadun monitoroinnista ja raportoinnista liiketoimintatarpeiden mukaisesti sekä määrittelet, kehität ja toteutat laatua parantavia toimenpiteitä.

Datan ”vahtimestarina” huolehdit datan käytettävyydestä ja laadullisten vaatimusten toteutumisesta. Tuet datan hallinnan ja ylläpidon periaatteiden, toimintatapojen sekä sääntöjen kehittämisessä. Toimit lisäksi käytön tukena datan käsittelijöille.

Tietopääoma ja finanssiäly -osastolla astut mukaan kehittämään tietopääomamme hyödyntämistä entistä tehokkaammaksi, personoidummaksi ja kohdennetummaksi. Tulet sitten työskentelemään tietovarastoinnin, raportoinnin kehittämisen tai koneoppimisen parissa, tavoitteesi on aina toimia asiakkaidemme, työntekijöidemme ja sidosryhmiemme parhaaksi - ylläpitäen, kehittäen tai uutta luoden. Liiketoimintakriittiset kehityskohteet, joiden parissa työskentelet, ovat yksi keskeinen osa-alue ennennäkemättömän uudistushaluisen ja asiakaskokemuksen kehittämistä korostavan strategiamme toteutumisessa.

Olemme voimakkaasti hyödyntämässä tekoälyä parempien ja kohdennetumpien palveluiden tuottamiseksi. Tule mukaan luomaan uutta ja kehittämään olemassa olevaa. Lue lisää täältä >>

Sinun tilaisuutesi

Me teemme töitä isojen asioiden ja merkittävien kokonaisuuksien äärellä. Datan ja tekoälyn ympärillä on jo paljon hypetystä yleisesti, ja innostus näkyy meidänkin käytävillä sekä suunnitelmissa. Ei ole epäilystäkään, etteikö intomme tartu myös sinuun. Meille on kuitenkin tärkeää realismi kaikessa uudistumisessa. Meidän kanssa tulet saavuttamaan myös lyhyen tähtäimen voittoja, kun kaiken tekemisen tulokset eivät ole nähtävissä vasta vuosien päässä.

Työpiste tehtävässä on Helsingin Vallilassa. Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva Vallilan kortteli tarjoaa työn tekemiselle upeat puitteet. OP:laisena saat myös nauttia monialaisen palveluyrityksemme eduista, ja tuemme myös etätyön mahdollisuutta. Sinua tukee työssäsi mukava ja osaava tiimi, ja vastaavissa tehtävissä työskentelevien osaavien kollegojen sparrausapu on aina lähelläsi. Tässä tehtävässä pääset kehittymään tiedonhallinnan syväosaajaksi.

Oletko hakemamme osaaja?

Sinulla ei tarvitse vielä olla alalta mittavaa kokemusta, kunhan innostut mahdollisuudesta kehittää omaa asiantuntijuuttasi tiedonhallinnan alueella ja omaksut nopeasti uutta. Uppoudut työssäsi syvälle dataan, joten sinulla tulee kuitenkin olla joko opintojen tai työkokemuksen kautta syntynyt ymmärrys tiedonhallinnan periaatteista ja lainalaisuuksista. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi kaupallinen tai tekninen. Katsomme eduksi ymmärryksen tietokannoista ja datan käsittelystä sekä työkokemuksen niiden parissa työskentelystä.

Työ on luonteeltaan itsenäistä, mutta vaatii myös kykyä toimia laajasti erilaisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Keskustelet siis vakuuttavasti ja luontevasti liiketoiminnan ja muiden sidosryhmien kanssa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomen että englannin kielellä. Työskentelytyyliäsi kuvaa proaktiivisuus, ja sinulle on ominaista varmistaa, että kaikki yksityiskohdat on huomioitu ja tarkistettu. Otat omistajuuden omasta vastuualueestasi. Sinulla on valmiudet kouluttaa ja tukea muita asiantuntijoita.

Me paiskimme töitä tosissaan mutta osaamme myös nauraa epäonnistumisille. Olemme huomanneet, että hymyssä suin haasteet taklataan varmemmin. Toivottavasti myös sinä tartut asioihin positiivisen kautta ja tuot meille tullessasi uudenlaista ajattelua sekä periksiantamattomuutta. Tutustu meihin tarkemmin työnantajana täällä >> 

Lisätietoja ja hakuohjeet

Mikäli vakuutimme sinut tehtävästä ja kulttuurin sopivuudesta sinulle, liitä hakemuksesi palkkatoiveineen tehtävään 11.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viimeiseen hakupäivään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Sulkakoski puh. 040 868 4445 1.11. klo 8.30-9.30 tai 6.11. klo 14-15. Voit myös laittaa kysymyksesi Minnalle sähköpostitse minna.sulkakoski(at)op.fi.

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja perusmuotoinen turvallisuusselvitys.