(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, terveydenhoidon palvelualueelle
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Asiantuntija, terveydenhoidon palvelualueelle

Työavain 2-10-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 31.01.2019 kello 15:45
Terveydenhoidon hallinto , Kamreerintie 2 b 02770 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Terveydenhoito
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Haemme terveydenhoidon palvelualueelle asiantuntijaa vakinaiseen tehtävään. Terveydenhoito on osa perhe- ja sosiaalipalveluita. Asiantuntija osallistuu asiakaslähtöisen palvelun kehittämiseen ja koodinointiin palvelualueiden tavoitteiden mukaisesti. Keskeisenä tehtävänä on kehittää perhekeskustoimintaa ja monialaista yhteistyötä osana perhe- ja sosiaalipalveluita. Asiantuntija vastaa johtamistyön perustana olevan tiedonkeruun toteuttamisesta ja raportoinnin kehittämisestä. Asiantuntija on mukana osaamisen kehittämisessä sekä järjestö- ja oppilaitosyhteistyössä. Espoossa on 13 äitiys- ja lastenneuvolaa, keskitetty ajanvaraus ja neuvontayksikkö sekä yli 100 koulu- ja opiskeluterveydenhuollon toimipistettä. Toiminnan periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen ja moniammatillinen työote. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt Palvelussuhde alkaa elokuussa 2019. Ensimmäinen haastattelukierros on suunniteltu pidettävän ryhmähaastatteluna 15.2.2019 klo 9-10.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, aktiivista työotetta sekä kehittämismyönteisyyttä.

Arvostamme Espoon toiminnan tuntemusta, verkostotyön ja Lean kehittämisen osaamista sekä innostusta digitaalisten palvelujen luomiseen.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3541,21 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/viikkoLisätietoja tehtävästä
Terveydenhoidon päällikkö Raija Vanhatalo
046 877 2774
etunimi.sukunimi@espoo.fi