(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija teollisuuden tarkastuksiin
Replico Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Hei sinä teollisuuden tarkastuksiin ja laadunvalvontaan erikoistunut asiantuntija!

Etsimme vahvistusta energiseen asiantuntijatiimiimme, ensisijaisesti energia- ja petrokemian asiakaskohteisiimme.

Toimenkuvaasi kuuluvat laadunvalvontatehtävät ja tarkastusten koordinointi eri asiakaskohteissa, joten työ edellyttää matkustusvalmiutta. Työ on projektiluontoista ja on tärkeää, että hallitset useita samanaikaisia projekteja. Projektit ovat koosta riippuen yksilösuoritteisia tai johtamasi tiimin toteuttamia. Pääset kehittämään ja tehostamaan asiakkaidemme prosessilaitteiden ja prosessien käyttövarmuutta sekä turvallisuutta. Työtä tehdään asiakkaista riippuen suomeksi tai englanniksi. Meillä pääset syventämään asiantuntijuuttasi ja teroittamaan vahvuuksiasi monipuolisten työtehtävien parissa. Toivomme, että sinulla on palava halu kehittää ammattitaitoasi sekä osallistua palvelujemme kehittämiseen.

Toivomme että sinulla on Teknisen alan koulutus (esim. AMK tai DI) sekä aikaisempaa kokemusta energia- ja/tai petrokemian teollisuudesta.

Lisäksi arvostamme jos sinulla on:

  • Kokemusta tarkastusten suunnittelusta ja koordinoinnista
  • Alan standardituntemusta (EN, ASME, API, PED)
  • NDT-menetelmien tuntemusta (VT, PT, MT, UT, ET, RT) sekä mahdollisesti voimassa olevia pätevyyksiä
  • Kokemusta laadunvalvonnasta (QA/QC)
  • Hitsausalan tuntemusta (IWE, IWI)

Tarjoamme vakituisen, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Kannustamme henkilökuntaamme ammatillisen pätevyyden ylläpitämiseen ja kouluttautumiseen. Tämän lisäksi tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkkauksen, kattavat työsuhde-edut sekä itsenäisen työajankäytön.

Tervetuloa mukaan asiantuntevaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa asiantuntija Rami Tuomisto 040 672 6114 ja toimitusjohtaja Jyri Järvi 040 672 6117.

Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tehdään hänen suostumuksellaan myös turvallisuusselvitys.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 30.4.2018 mennessä rekry@replico.fi.

 

Avainsanat: Asiantuntija, teollisuus, energia- ja petrokemia, laadunvalvonta, tarkastusten suunnittelu, tarkastusten koordinointi, Kilpilahti, Uusimaa