(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija teollisuuden tarkastuksiin, Porvoo
Replico Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Etsimme vahvistusta putkistotarkastusten asiantuntijatiimiimme Kilpilahteen

Toimenkuvaasi kuuluvat tarkastustoimintaan liittyvät asiantuntijatehtävät: mm. suunnittelu, koordinointi, visuaaliset tarkastukset sekä raportointi. Työssäsi pääset aitiopaikalle kehittämään ja tehostamaan asiakkaidemme prosessilaitteiden ja prosessien käyttövarmuutta sekä turvallisuutta. Työtä tehdään tiiviisti yhdessä asiakkaan kanssa ja olet osa asiantuntijatiimiä, mutta osaat toimia ja viedä asioita eteenpäin myös itsenäisesti. Työ on käytännönläheistä ja hyviä vuorovaikutustaitoja vaativaa.

Työ edellyttää aktiivista otetta sekä kykyä hallita useita osakokonaisuuksia samaan aikaan. Lisäksi sinulla on hyvät IT-taidot (esim. Office-ohjelmisto) ja hallitset englannin kielen ammattisanaston.

Toivoimme että sinulla on teknisen alan koulutus (esim. insinööri tai DI), sekä aikaisempaa kokemusta energia-, petrokemia- tai prosessiteollisuudesta. Kokemuksen lisäksi haluat myös kehittää jatkuvasti ammattitaitoasi.

Lisäksi arvostamme, jos sinulla on kokemusta tarkastusten suunnittelusta, koordinoinnista sekä alan standardituntemusta (EN, ASME, API, PED). Korroosion ja muiden vauriomekanismien tuntemus sekä NDT- tarkastusmenetelmien tuntemus katsotaan myös eduksi. Tarvittaessa yritys mahdollistaa tarvittavien pätevyyksien hankkimisen työn ohessa.

Tarjoamme vakituisen, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Työnantajana kannustamme henkilökuntaamme ammatillisen pätevyyden ylläpitämiseen ja kouluttautumiseen. Tämän lisäksi tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkkauksen, kattavat työsuhde-edut sekä itsenäisen työajankäytön.

Tule mukaan asiantuntevaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antavat: Rami Tuomisto 040 672 6114 (arkisin klo 14-17) ja Jussi Heikkonen 040 672 6119

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen 16.2.2020 mennessä rekry@replico.fi.

 

 

Asiantuntija, teollisuus, tarkastusten suunnittelu, tarkastusten koordinointi, putkistotarkastukset, visuaalinen tarkastus, tekniikka, käyttövarmuus, materiaalitekniikka, CUI