(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, tekninen arvioija henkilösuojainten sertifiointi
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Haemme Turvallisuusratkaisut–yksikköön Helsinkiin

ASIANTUNTIJAA määräaikaiseen tehtävään

Toimit teknisenä arvioijana henkilönsuojainten sertifioinnissa (suojavaatteet ja –käsineet). Tyyppitarkastuksella eli sertifioinnilla varmistetaan, että vain turvalliset tuotteet pääsevät markkinoille. Siinä tarkistetaan valmistajan lähettämät sertifioitavaa tuotetta koskevat tekniset dokumentit (tuotteen kuvaus, mallin tarkastus, testausselosteet, käyttöohje, merkintä, kuvaus laadunvalvonnasta) ja arvioidaan täyttääkö tuote niiden mukaan suojainasetuksen kyseiselle tuotteelle asetetut perusvaatimukset. Tämä edellyttää tuotteille aiottujen käyttöolojen tuntemusta, materiaalien, tekstiilirakenteiden sekä suojavaatteille ja -käsineille asetettavien vaatimusten ja valmistusmenetelmien tuntemusta.

Työ on jatkuvaa yhteistyötä ympäri maailmaa ja eri kulttuureista tulevien asiakkaiden kanssa. Osa asiakkaista tulee Suomesta, mutta pääosa muista Pohjoismaista sekä myös muualta Euroopasta ja sen ulkopuolelta.

Odotamme

Tehtävien hoito edellyttää hyvää englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on eduksi. Edellytämme sinulta erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta toimia itsenäisesti yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Odotamme sinulta tekstiilitekniikan tai tekstiili- ja vaatetusalan ammattikorkeakoulun tutkintoa tai opistotutkintoa.

Tarjoamme

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haastavan työn kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamista. Työsuhteesi alkaa 2.5.2019 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteesi on määräaikainen ja se kestää 31.5.2020 saakka. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan ja noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Työterveyslaitos toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen viimeistään 26.4.2019 www.ttl.fi/rekry.

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotepäällikkö Anna Ruhala (puh. 030 474 2737, anna.ruhala(a)ttl.fi) ja johtaja Tommi Alanko (puh. 030 474 2793, tommi.alanko(a)ttl.fi).