ASIANTUNTIJA, tehtäväalana oppilaitosyhteistyö ja yhteisötyö
Kirkkohallitus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Kirkkohallitus hoitaa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon yhteistä hallintoa, taloutta ja toimintaa. Toimipaikkamme sijaitsee Etelärannassa Helsingissä.

Toiminnallisessa osastossa on uudelleen haettavana Jumalanpalvelus ja yhteiskunta -yksikön (KJY)

ASIANTUNTIJAN tehtävä, tehtäväalana oppilaitosyhteistyö ja yhteisötyö

Oppilaitosyhteistyön ja yhteisötyön asiantuntija puolustaa yhdessä verkostojen kanssa ihmistä ja elämän monimuotoisuutta tukemalla ja kehittämällä seurakuntien ja kouluttavien laitosten yhteistyötä sekä seurakuntien yhteisötyötä. Tehtävän pääasiallinen sisältö kohdistuu seurakuntien tukemiseen, kirkon yhteisten tehtävien hoitamiseen ja edunvalvontaan sekä vaikuttamiseen.

Tehtävään valittavalta edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa sekä hyvää perehtyneisyyttä kirkolliseen työhön oppilaitosten ja yhteisöjen parissa. Lisäksi edellytämme kirkon toiminnan ja seurakuntatyön tuntemusta sekä kykyä kokonaisuuksien hallintaan ja strategiseen ajatteluun. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä kommunikaatio-, tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää verkosto-osaamista ja kouluttamistaitoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä soveltaa teologista osaamista oppilaitosyhteistyön kontekstissa sekä yhteisölähtöisessä työssä.
Kielitaidon osalta vaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Hyvä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 603 mukaan (vähimmäispalkka 3 720,55 euroa). Lisäksi maksetaan kokemuslisää, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen. Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.7.2021 tai sopimuksen mukaan. Valitulta edellytetään ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Kirkkohallitukselle osoitetut hakemukset liitteineen pyydämme sähköisen rekrytointipalvelun kautta, os. evl.fi/tyopaikat 4.3.2021 klo 16 mennessä. Hakijoiden on varauduttava haastatteluun 11.3.2021 ja soveltuvuustesteihin erikseen sovittavana aikana.

Tiedusteluihin vastaa Jumalanpalvelus ja yhteiskunta -yksikön johtaja Kari Latvus 040-6429274, kari.latvus@evl.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot