(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, taustatyöt
S-PANKKI OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.

Haemme taustatöiden asiantuntijoita määräaikaiseen työsuhteeseen Asiakkuuksien taustatyöt -tiimiin Helsingin Vallilaan. Määräaikaisuus kestää 28.5.2021 saakka.

Millaista työtä tarjoamme?

Tehtävässä pääset hoitamaan asiakkaidemme tuntemiseen (KYC – Know Your Customer) liittyviä tehtäviä: päivittämään asiakastietoja, tekemään erilaisia selvityksiä ja ottamaan yhteyttä asiakkaisiin. Tehtäviisi voi kuulua myös muita asiakkuuksien hoitamiseen liittyviä töitä.

Mitä odotamme sinulta?

  • Omaksut nopeasti uusien ohjelmien käytön ja käytät sujuvasti erilaisia ohjelmia työssäsi. 
  • Erityisesti kirjallinen englannin kielen taitosi on sujuva.
  • Olet asenteeltasi innostunut.

Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo kahdeksan kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista.

Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mia Streng-Lehti 28.9.2020 kello 16.00-17.00. Tavoitat Mian numerosta 010 76 82537.

Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/s-pankki-tyonantajana/.
 

Lähetä hakemuksesi 5.10.2020 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille. Jos tulet valituksi tehtävään, tarkistamme luottotietosi ja yritysyhteytesi.