(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, taustatyöt
S-Pankki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.


Haemme nyt taustatöiden asiantuntijoita määräaikaisiin työsuhteisiin Asiakkuuksien taustatyöt -tiimiin Helsingin Vallilaan. Määräaikaisuus kestää 31.3.2021 saakka.


Millaista työtä tarjoamme?

  • Tehtävässä pääset hoitamaan asiakkaan tuntemiseen (KYC – Know Your Customer) liittyviä tehtäviä: päivittämään asiakastietoja, tekemään erilaisia selvityksiä ja ottamaan yhteyttä asiakkaisiin. 

Mitä odotamme?

  • Sinulla on hyvä tekninen osaaminen. 
  • Hallitset sujuvasti kirjallisen englannin kielen.
  • Olet asenteeltasi innostunut. 

 
Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo seitsemän kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.
 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mia Streng-Lehti 19.2.2020 kello 15.30-16.30 numerosta 010 76 82537.

Lähetä hakemuksesi 29.2.2020 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille.Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan sekä sinusta teetetään turvallisuusselvitys.