(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, taustatyöt
S-Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019
Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.

Haemme taustatöiden asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Päivittäisten raha-asioiden taustatöihin Helsinkiin.

Millaista työtä tarjoamme?

- Työsi sisältää vaihtelevia työtehtäviä päivittäisten raha-asioiden hoitoon liittyvissä taustatöissä, kuten korttisuoritusten selvittelyä sekä suoritusten palautuksia, tileihin liittyviä taustatyötehtäviä, nostojen ja panojen korjauksia sekä asiakkaiden rahojen ulosmaksatuksia.
- Tehtävään kuuluvat myös muut mahdolliset taustatyötehtävät.
- Määräaikainen työsuhde jatkuu 31.12.2020 asti.

Mitä odotamme sinulta?

- Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta kokemusta korttitapahtumien sekä tililiikenteen selvittelystä.
- Lisäksi odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, numerotarkkuutta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo seitsemän kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivittäisten raha-asioiden taustatyötiimin esimies Outi Jokinen ma 9.12. kello 14-16 , puh. 050 911 3195.

Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/s-pankki-tyonantajana/ .

Hae näin

Lähetä hakemuksesi 13.12.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan.