(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija taloushallintoon
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Tahdomme asiantuntijan taloushallintoon työskentelemään Säästöpankkikeskuksessa osana Varallisuudenhoidon palveluiden taloushallintoa. Työtehtävääsi kuuluvat muun muassa Sp-Henkivakuutuksen ostoreskontra, maksuliikenne, vakuutusmaksujen käsittely ja kuukausiraportoinnin tehtävät. Tehtäväroolissa on mahdollista osallistua myös erilaisiin vakuutusjärjestelmäprojekteihin. 

Menestyminen tehtävässä edellyttää itsenäistä työotetta ja arjen käytännön tehtävien tärkeyden ymmärtämistä. Uusien tehtäväkokonaisuuksien omaksuminen käy sinulta mutkattomasti. Työtapaasi määrittää toimeliaisuus ja olet numerotarkka sekä järjestelmällinen. Olet järjestelmäorientoitunut. Voit olla vastavalmistunut tai sinulla voi olla jo useamman vuoden kokemus talousalalta. Kaupallisen alan koulutus (tradenomi, KTM) on suositeltava.

Vuorovaikutustaitosi ovat mainiot, olet positiivinen ja utelias joukkuepelaaja ja ymmärrät, että yhdessä ja yhteistyöllä pääsemme pidemmälle. Luontainen uteliaisuutesi ja halu oppia takaavat sen, että kehität itseäsi ja vastuualuettasi alati muuttuvalla toimialallamme. Etsimme tiimiimme mutkatonta ja reipasta työkaveria, jonka valinnassa korostamme kykyä omaksua uutta ja tehdä laadukasta työtä positiivisella asenteella.

Menestymisesi tukena sinulla on ammattilaisista koostuva tiimi, joka kannustaa sinua aktiivisesti kehittämään työtäsi. Tarjoamme sinulle hyvin suunnitellun perehdytyksen rooliisi. Osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi perusteella tarkennamme tehtävärooliasi perehdytyksen aikana.

Työsuhteen edut ovat erinomaiset. Parasta on kuitenkin osaamista, uteliaisuutta ja rohkeutta arvostava työkulttuurimme. Tehtävä on määräaikainen, noin vuoden mittainen perhevapaan sijaisuus. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Tahdotko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 26.3.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Varallisuudenhoidon palveluiden talousjohtaja Kristiina Kämäräinen keskiviikkona 20.3. klo 14-16 numerosta +358 45 695 4143.