(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija, talouden ja rahoituksen tehtävät
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Fingrid Oyj on arvostettu ja dynaaminen toimija, joka vastaa sähkön kantaverkosta ja sähköjärjestelmän tasapainosta. Fingridin omistaman kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä.

Liikevaihtomme on noin 800 miljoonaa ja taseen loppusumma yli 2 miljardia euroa. Investointimme ovat yli 100 miljoonaa euroa vuodessa. Velkakirjamme on noteerattu Lontoon ja Dublinin pörsseissä ja noudatamme listayhtiöiden hallinnointikoodia. Valtio omistaa yhtiöstä 53% ja suomalaiset institutionaaliset sijoittajat 47%.  

Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen: Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa. Kansainvälisen yhteistyön ja sähkömarkkinoiden laajenemisen myötä työllämme on yhä suuremmassa määrin myös kansainvälinen ulottuvuus.

Asetamme toiminnallemme rohkeat ja kunnianhimoiset tavoitteet. Yrityskulttuurimme on avoin, yhteisöllinen, uudistuva ja tavoitteellinen sekä hyviä hallintotapoja noudattava. Kehitämme toimintaamme pitkäjänteisesti ja tasapainoisesti. Haemme laatua ja tehokkuutta yhdistämällä oman ydinosaamisemme maailman parhaiden toimijoiden kanssa.

Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista, tekemään työtä jolla on merkitystä!

ASIANTUNTIJA, TALOUDEN JA RAHOITUKSEN TEHTÄVÄT

Fingridin talous- ja rahoitustoiminnossa työskentelee tusina huippuammattilaista vastaten yhtiön liiketoiminnan kehitykseen, talousohjaukseen, ulkoiseen laskentaan, rahoitukseen, taloudelliseen sääntelyyn ja riskienhallintaan liittyvistä tehtävistä.

Haemme rahoituksen yksikköön jo hieman kokemusta omaavaa asiantuntijaa vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan päivittäisistä taloustoiminnon tehtävistä sekä avustamaan taloustoimintoa erilaisissa kehitysprojekteissa. Taloushallinnon yleisiä tehtäviä ovat muun muassa osavuosikatsausten, tilinpäätöksen, rahoituksen kirjanpidon ja kuukausiraportoinnin laatimiseen osallistuminen sekä taloustoiminnon raportoinnin ja ohjeiden päivittäminen uuteen toimintamalliin uusia järjestelmiä käyttöönotettaessa. Näiden lisäksi asiantuntija osallistuu rahoituksen maksuliikenteen hoitoon sekä avustaa talouden ja rahoituksen muissa päivittäisissä tehtävissä kuten erilaisissa viranomaisraportoinneissa. Vastapuoliriskien hallinnassa avustaminen sekä muut rahoitusriskien hallintaan liittyvät tehtävät kuuluvat myös asiantuntijan toimenkuvaan.

Tehtävä edellyttää oma-aloitteista, aktiivista ja tarkkaa otetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Hakemallamme asiantuntijalle on soveltuva korkeakoulututkinto (tradenomi, KTM) pääaineena laskentatoimi, sekä jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Pitkän työkokemuksen sijaan arvostamme enemmän kehitysorientoitunutta asennetta ja halua oppia lisää. Valmius oppia uusia talouden järjestelmiä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja kehittävän tehtävän energia-alalla kovien ammattilaisten tiimissä, jossa saat olla oma itsesi! Fingridillä on kilpailukykyiset edut, joustavat työaikakäytännöt, kehittymismahdollisuudet sekä kulttuuri- ja liikuntaedut, jotka ovat saaneet kiitosta henkilöstöltämme. BTW, olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista!

Hakemukset

palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 11.10.2019 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa 3. lokakuuta klo 15.00-17.00 ja 7.lokakuuta klo 16.00-17.00 Group Treasurer Jussi Pohjanpalo (p. 0503448534). Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Lisäksi valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot.