(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija (Talotekniikka / Rakennusautomaatio)
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Jatkamme kasvua ja vahvistamme Asiantuntijapalvelut-yksikköämme hakemalla Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme asiantuntijaa. Yksikkömme vastaa valtakunnallisesti Caverionin energia- ja valvomopalveluiden liiketoiminnasta, sekä kiinteistöjen ylläpitoa tukevista asiantuntijatehtävistä. Hae heti mukaan!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja mukavasti haastavan tehtävän talotekniikan parissa. Tulet kuulumaan yksikkömme RAU-asiantuntijoiden tiimiin.

Monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu mm.:

  • kiinteistöjen talotekniikan optimointi ja kehitystehtävät kiinteistöjen koko elinkaaren aikana
  • uusien kiinteistöjen haltuunottotehtävät urakoinnin ja ylläpidon siirtymävaiheessa
  • kiinteistöjen talotekniikan säätöjen pysyvyydestä vastaaminen ylläpitovaiheen aikana

Havaituista poikkeamista ja kehitysehdotuksista ollaan aktiivisesti yhteydessä asiakasrajapintaan, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- sekä asiakaspalvelutaitoja. Työhön kuuluu itsenäinen kartoitus- ja kehitystyö asiakaskohteissa ja toimistolla etäyhteyksiä hyödyntäen.

Työssäsi avainasemassa on talotekniikan ja erityisesti rakennusautomaation kattava osaaminen ja innostus oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Osaat hahmottaa eri kiinteistötyyppien teknisen kehityspotentiaalin ja pystyt esittämään toimenpide-ehdotuksia selkeästi niin sisäisille kuin ulkoisille sidosryhmille.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto sekä mahdollisesti LVISKA-alan kokemusta. Lisäksi arvostamme hakijalta:

  • talotekniikan tuntemusta
  • tietokoneiden käytön perusosaamista
  • kokemusta rakennusautomaatiojärjestelmien huollosta ja urakoinnista tai muusta talotekniikan kenttätyöstä
  • englannin kielen osaamista puhuttuna ja kirjoitettuna

Tehtävään ehdolla olevalle hakijalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys. Perehdytysjaksolla valittu henkilö tullaan kouluttamaan työn kannalta keskeisiin järjestelmiin ja toimintamalleihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sr. Specialist Veijo Nerg, p. 050 384 8295, veijo.nerg@caverion.com. Tiedustelut avoimeen tehtävään liittyen arkisin 9-15 välille. #LI-TN1

Hae tehtävää 31.1.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.