(Poistunut julkaisusta)

Asiantuntija tai erityisasiantuntija, viestintä
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Haemme Brändi-yksikköön Ouluun, Turkuun tai Helsinkiin


VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA TAI ERITYISASIANTUNTIJAA

Tehtävässäsi vastaat viestinnän toimenpiteistä yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen tähtäävissä hankkeissamme sekä tutkimus- ja kehitysprojekteissamme. Monikanavainen sisällöntuotanto on työsi ydin. Otat helposti haltuun hankkeiden tavoitteet ja osaat tuottaa yleistajuisia, koukuttavia ja kohderyhmälähtöisiä sisältöjä eri kanaviin. Ymmärrät sisältöjen oikea-aikaisuuden sekä asiakaspolkujen eri kohtaamispisteiden merkitykset markkinointiviestinnässä.

Seuraat aktiivisesti julkista keskustelua työelämäaiheista ja nostat keskusteluista esiin aiheita, joihin hankkeiden on tarpeellista tarttua. Tehtäviisi sisältyy esimerkiksi sisällöntuotantoa eri kanaviin sekä markkinointiviestintäkampanjoiden suunnittelua ja toteuttamista yhteistyössä muiden viestijöiden, asiantuntijaverkoston sekä markkinointiviestintätoimistojen kanssa. Sparraat asiantuntijoitamme viestinnällisissä kysymyksissä ja osallistut hanketapahtumien järjestämiseen.

Sinulla on alalle soveltuva tutkinto ja vähintään kolmen vuoden työkokemus monipuolisista viestinnän tehtävistä. Ymmärrät kohderyhmälähtöisen sisällöntuotannon lainalaisuudet ja hallitset hyvin digitaalisen markkinointiviestinnän työkalut ja alustat.

Liityt osaksi viestinnän ja markkinoinnin tiimiämme, jossa yhteistyö on kaiken toimintamme perusta. Nautit vuorovaikutustilanteista ja sinulla on aito halu auttaa. Olet positiivinen, reippaasti toimeen tarttuva ja luova persoona. Kykenet toimimaan tehokkaasti ja laadukkaasti myös kiireessä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan työhyvinvoinnin kehittämiseen yhteiskunnassamme. Sinua odottaa monipuolinen ja haastava tehtävä asiantuntijayhteisössämme. Pääset tekemään aidosti merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä.

Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6-21) ja hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, Smartumin liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan. Tällä hetkellä työskentelemme pääsääntöisesti etänä.

Tehtävä on vakituinen ja palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Oletko sinä uusi brändiläinen? Täytä hakemuksesi viimeistään 28.2.2021, osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Huomioithan kuitenkin, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Minna Kolehmainen (puh. 050 313 6424, tavoitettavissa pe 12.2. klo 14-15 ja ke 17.2. klo 12-14).